Λίγες ώρες άντεξε τελικά η 65 τμ σημαία που είχε την έμπνευση να τοποθετήσει χθες στην επιφάνεια της θάλασσας στη στροφή του Εγνατία ο δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον ΝΟΑ. 

Περαστικοί που έκαναν τη βολτα τους στην παραλία σήμερα το πρωί μάταια προσπαθούσαν να διακρίνουν τη σημαία, η οποία μάλλον δεν έμεινε ανεπηρέαστη από το νότιο άνεμο και το κύμα και προφανώς… βούλιαξε, αφήνοντας μόνο τις σημαδούρες τριγύρω να θυμίζουν την σύντομη ύπαρξή της. 

Να σημειωθεί πως η σημαία κόστισε 1.240 ευρώ, ενώ για την τοποθέτηση και προσαρμογή της, με ειδικό εξοπλισμό, όπως αναφερόταν στην απόφαση, ο Δήμος πλήρωσε 992 ευρώ σε εταιρεία της Αττικής. 

Διαβάστε ακόμη  Silver Alert: Αγνοείται η Διακομματική Επιτροπή Θράκης!

Επίσης, σύμφωνα με τον σχεδιασμό, η σημαία θα έμενε στο σημείο (πάνω από τη επιφάνεια της θάλασσας, βεβαίως) μέχρι τις 16.5.

Άδοξο τέλος, λοιπόν, για άλλο ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα της δημοτικής αρχής που μάλλον έχει καλύτερη τύχη με τις φωταγωγησεις  κτιρίων. Τουλάχιστον πρόλαβε να φωτογραφηθεί ο Δήμαρχος με φόντο την… επιπλέουσα σημαία – κάτι είναι κι αυτό!