Αεροπορική φτώχεια στην Αλεξανδρούπολη, «απογειώνεται» η Καβάλα με Lufthansa


Την στιγμή που στην Αλεξανδρούπολη έχουμε χορτάσει υποσχέσεις για την «απογείωση» του αεροδρομίου, με νέες πτήσεις και συνδέσεις που θα φέρουν την πολυπόθητη τουριστικά και κατ’ επέκταση οικονομική ανάπτυξη, στην Καβάλα, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Ο «μαγνήτης» που λέγεται Θάσος φέρνει για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» τον αεροπορικό κολοσσό της Lufthansa, συνδέοντας την ΑΜΘ  με τη Φρανκφούρτη, δύο φορές την εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο όμιλος της Lufthansa, ανακοίνωσε 15 νέα δρομολόγια για το καλοκαίρι του 2021 από την Φρανκφούρτη. Με επίκεντρο του νέου προγράμματος την Ελλάδα, η εταιρεία θα προσφέρει πτήσεις σε δημοφιλείς προορισμούς στη χώρα, όπως η Κέρκυρα, τα Χανιά, η Μύκονος, η Κως, η Καβάλα και η Πρέβεζα, ώστε να δώσει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να επισκεφτούν τη χώρα μας.

Διαβάστε ακόμη  7 μήνες μετά τις φωτιές, η απόφαση Κελέτση για ανασύσταση του Μελισσοκομικού Πάρκου Σουφλίου

Για να εξυπηρετηθεί η αυξημένη ζήτηση για το καλοκαίρι του 2021 αλλά και για να προσφέρει ακόμη πιο διευρυμένες επιλογές τόσο στους επιβάτες ταξιδιών αναψυχής, όσο και στους business ταξιδιώτες, η Lufthansa αναμένεται επίσης να αυξήσει την συχνότητα των δρομολογίων που έχουν ανακοινωθεί έως τώρα για το φετινό καλοκαίρι.

Στην Αλεξανδρούπολη, η περιφέρεια περί άλλων τυρβάζει και τοπικοί ‘γαλάζιοι’ φορείς, πανηγυρίζουν επειδή ο υπουργός Μεταφορών υποσχέθηκε ότι ΘΑ λύσει το θέμα με τα καύσιμα και ΘΑ φτιάξει τον πύργο ελέγχου. Περαστικά μας…