«Αεροταξί» έχει κάνει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ο Μητσοτάκης – Νέες φωτογραφίες από Κέρκυρα, Καβάλα, Κεφαλονιά

Νέες φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για προεκλογική περιοδεία

Σε προσωπικό του «αεροταξί» φαίνεται πως έχει μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το πώς αντιλαμβάνεται το κράτος.

Ως ιδιοκτησία του…

Τη στιγμή που οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί δαπανούν χρήματα από τα ταμεία των κομμάτων για τις μετακινήσεις τους στις προεκλογικές συγκεντρώσεις ανά την Ελλάδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτιμά να δαπανά τα δικά μας για να ταξιδεύει εκεί που θέλει, διεκδικώντας την ανανέωση της θητείας του.

Ο πρωθυπουργός ταξίδεψε σήμερα στην Κεφαλονιά, όπου πραγματοποιεί περιοδεία, με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο όπως αποδεικνύεται από το βίντεο και τις φωτογραφίες του τοπικού site inkefalonia.gr,γεγονός που κατήγγειλε και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, όμως αυτό δεν έγινε για πρώτη φορά.

To iEidiseis φέρνει στο φως της δημοσιότητας άλλες δύο φωτογραφίες, από τις πρόσφατες επισκέψεις τους σε Κέρκυρα και Καβάλα που αποδεικνύουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει χρησιμοποιήσει ξανά το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο πλαίσιο προεκλογικής του περιοδείας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το χρησιμοποίησε στις υπόλοιπες προεκλογικές μετακινήσεις του, τουναντίον, απλά δεν κατέστη δυνατόν να βρεθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα που να το αποδεικνύουν. Τουλάχιστον εντός της προεκλογικής περιόδου.

Διαβάστε ακόμη  Σάλος και στον Έβρο από τις δηλώσεις Πνευματικού που απηχούν απόψεις της ΝΔ για την υγεία

Φωτογραφία από την Κέρκυρα

Φωτογραφία από την Καβάλα

Φωτογραφία σήμερα από την Κεφαλονιά

Τι έλεγε ο Μητσοτάκης πριν τις εκλογές του 2019 για τις μετακινήσεις με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο

Θυμάστε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει πριν τις εκλογές του 2019 ότι επειδή έχει μεγάλο σεβασμό στο δημόσιο χρήμα (!), πιστεύει δεν υπάρχει λόγος να μετακινείται ο πρωθυπουργός με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος αν δεν είναι απαραίτητο και πως του ίδιου δεν του λέει κάτι το «γκλάμουρ» της εξουσίας;

Ούτε ο ίδιος το θυμάται, το θυμόμαστε όμως εμείς.

«Επειδή έχω μεγάλο σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, όταν δεν είναι απαραίτητο δεν υπάρχει λόγος να μετακινείται ο Πρωθυπουργός με το κυβερνητικό αεροσκάφος. Όταν είναι απαραίτητο, βεβαίως. Γιατί όπως καταλαβαίνετε χρειάζεται ο Πρωθυπουργός να μπορεί να μετακινείται με ταχύτητα. Αλλά δεν μου λέει εμένα κάτι το «γκλάμουρ» της εξουσίας», έλεγε λίγες μέρες πριν τις εκλογές του 2019 όταν προσπαθούσε να πείσει τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ ότι αν εκλεγεί θα είναι ένας καλός πρωθυπουργός.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι επίσημες ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας, η οποία κατηγορούσε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «είχε μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε προσωπικό του ταξί».

Τώρα σιωπή…

Πηγή: ieidiseis.gr