Άφαντη παραμένει η 10χρονη Ειρήνη από την Κομοτηνή

Παραμένει άφαντη η 10χρονη Ειρήνη από την Κομοτηνή. Το κορίτσι φέρεται να άρπαξε  ο πατέρας της και έφυγαν για άγνωστο προορισμό. Στις Αρχές σήμανε συναγερμός αφού την επιμέλεια της μικρής είχε η μητέρα της, η οποία εκφράζει φόβους για την υγεία του παιδιού της.

Ο κ. Γιαννόπουλος πρόεδρος του Οργανισμού το «Χαμόγελο του Παιδιού» όπως δήλωσε στο πρώτο θέμα, θα ζητήσει από τις Αρχές την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τον πατέρα της 10χρονης εκτιμώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα βρεθεί το παιδί.
«Θα ζητήσουμε άρση απορρήτου στοιχείων του πατέρα. Έχει γίνει τεράστια κινητοποίηση αλλά δυστυχώς δεν έχουμε καμία πληροφορία που να είναι βάσιμη. Δεν γνωρίζουμε αν το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του, αν τυχόν το έχει πειράξει ο πατέρας και για το λόγο αυτό θα ζητήσουμε άρση απορρήτου των στοιχείων του πατέρα. Και θέλω να πω ότι είναι τόσο μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου, γεγονός που μαρτυρά το 1.700.000 κόσμου που επισκέπτεται  τη σελίδα στο facebook για να μάθει νέα για την τύχη της μικρής Ειρήνης» λέει στο protothema.gr o κ. Γιαννόπουλος.

Διαβάστε ακόμη  Στο πρώτο Sprint Aquathlon στο Ηράκλειο της Κρήτης δυο Εβρίτες αθλητές

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά και έχει ανακοινώσει το «Χαμόγελο του Παιδιού»: «Στις 3 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18.00, απομακρύνθηκε η Ειρήνη Ζ., 10 ετών από τον πατέρα της, ο οποίος δεν ασκεί την επιμέλειά της.  Η Ειρήνη Ζ., έχει ύψος 1,30 μ., ζυγίζει 29 κιλά και έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που απομακρύνθηκε από τον πατέρα της φορούσε πολύχρωμο κολάν, λευκή μπλούζα με μαύρες καρδιές και μωβ σαγιονάρες.  Ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν απαραίτητη την άμεση εύρεση της, καθώς η ανήλικη παραμένει μακριά από το άτομο που ασκεί την επιμέλειά της».

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το «Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας», αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού».