Αφιέρωμα του Travel Book στον «άγνωστο γίγαντα» ποταμό Άρδα

Αφιέρωμα στον «άγνωστο γίγαντα» ποταμό Άρδα φιλοξενεί το Travelbook του Έθνους.  Όπως αναφέρει, ο Άρδας είναι ο βορειότερος ποταμός της Ελλάδας και, παρά το σχετικά μεγάλο μέγεθός του, τα λίγα χιλιόμετρα που κινείται στο ελληνικό έδαφος και η γειτνίαση με τον πρωταγωνιστή Εβρο επισκιάζουν την παρουσία του.

«Ο Αρδας, εντούτοις, που συνδέεται με τον αρχαίο ποταμό Αρπησσό, είναι ένας από τους ομορφότερους ποταμούς της χώρας μας, με χαρακτηριστικούς μαιάνδρους, δεκάδες αμμώδεις νησίδες και ένα εντυπωσιακό παραποτάμιο δάσος. Ο ποταμός γεννιέται στα βουνά της Δυτικής Ροδόπης και κινείται σε βουλγαρικό έδαφος κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη  Συνεργασία της Περιφέρειας ΑΜΘ με την FRAPORT για την βελτίωση της  αεροπορικής σύνδεσης της Καβάλας με την Αθήνα και το Εξωτερικό

Εισέρχεται στη χώρα μας κοντά στη Μηλιά και μετά από 40 χλμ. εκβάλλει στον Εβρο κοντά στις Καστανιές. Και αν η διασκέδαση για σας είναι πιο σημαντική από τη φυσιολατρική περιήγηση, κάθε καλοκαίρι εδώ θα συναντήσετε ένα από τα πιο διάσημα φεστιβάλ που συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες» αναφέρεται στο μικρό αφιέρωμα του Travel Book.