Αγανάκτησε με τα παγκάκια και τα ξήλωσε!

Μία ακόμη καθημερινή ιστορία για γέλια και για κλάματα μας έρχεται, αυτή τη φορά, από την Καβάλα. Πρωταγωνιστές, δύο … παγκάκια, τα οποία, τελικώς, δεν έβγαλαν φτερά για να πετάξουν, όπως αρχικά πίστεψαν κάποιοι.   

Τα παγκάκια είχαν τοποθετηθεί από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Καβάλας, πριν ένα χρόνο,      στον  «περιφερειακό» δρόμο του Παληού, μετά από αίτημα των κατοίκων του οικισμού. Όπως αναφέρει το kavalapost.gr, τα παγκάκια «αγνοούνταν» από τις αρχές της εβδομάδας, με κατοίκους και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου να δηλώνουν άγνοια για το πού μπορεί να έχουν «καταλήξει»!

Τελικά, το «μυστήριο» λύθηκε… Τα δύο παγκάκια είχε αφαιρέσει κάτοικος του Παληού επειδή, κατά δήλωσή του, τον… ενοχλούσαν! Ο κύριος αυτός πήγε κάποια στιγμή στο σημείο και ανενόχλητος (;) ξεβίδωσε τις τέσσερις βίδες που τα στερέωναν στο κράσπεδο, πέταξε το ένα παγκάκι στον γκρεμό κάτω από τον δρόμο και πήρε το δεύτερο στο… σπίτι του όπου, για λίγα 24ωρα, «κοσμούσε» τον κήπο του! Μετά και τον «θόρυβο» που δημιουργήθηκε, ο «δράστης» εμφανίστηκε αυτοβούλως στον Δήμο Καβάλας, δήλωσε την πράξη του και αποχώρησε. Την επομένη, η Τεχνική Υπηρεσία επανατοποθέτησε τα παγκάκια στην αρχική τους θέση. Άγνωστο παραμένει εάν ο εν λόγω κάτοικος του Παληού θα υποστεί κάποιες κυρώσεις για την πράξη του αυτή…