Αγροτική Έκθεση Φερών: Την Παρασκευή διαγωνισμοί στη Διαύγεια, τη Δευτέρα ακύρωση!

Την ακύρωση της Αγροτικής Έκθεσης Φερών ανακοίνωσε την Δευτέρα ο Αντιδήμαρχος Φερών κ. Δημήτρης Κολγιώνης, επικαλούμενος λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας. Όπως μάλιστα ανέφερε στη δήλωσή του, «το προηγούμενο διάστημα ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Δημοτική Ενότητα Φερών είχε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να πραγματοποιηθεί φέτος η Αγροτική Έκθεση Φερών».

Ωστόσο, η ανάρτηση συγκεκριμένων αποφάσεων στη Διαύγεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης προκαλεί προβληματισμό αναφορικά με την ετοιμότητα της δημοτικής αρχής για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Για παράδειγμα, τη Δευτέρα 6/9 αναρτήθηκε σειρά αποφάσεων, με ημερομηνία 3/9 και υπογραφή της Αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Ενέργειας, Φυσικών Πόρων και ΔΕ Τραϊανούπολης Ελένης Ιντζεπελίδου – Συτμαλίδου, με τις οποίες καλούνταν επαγγελματίες της περιοχής να καταθέσουν προσφορές για την «Ενοικίαση λυόμενων κατασκευών – περιπτέρων εκθεσιακού εξοπλισμού» όπως και για τη «Φύλαξη Χώρου έκθεσης». Σημειωτέον, ως καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών ορίζονταν η 9η Σεπτεμβρίου, δηλαδή μόλις μία ημέρα πριν την έναρξη της Έκθεσης, η  οποία είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου. Με αυτά τα δεδομένα, οι προετοιμασίες φαίνεται πως ήταν μάλλον της τελευταίας στιγμής και πως ίσως η πανδημία ήταν απλώς το «κερασάκι στην τούρτα»…

Διαβάστε ακόμη  ΤΙΕΔΑ: Η περσινή ακυρωθείσα συναυλία της Τσαμπά θα γίνει…με άλλους καλλιτέχνες

Ενδεικτικές αποφάσεις

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%A5%CE%9F8%CE%A9%CE%A8%CE%9F-%CE%A3%CE%9B%CE%96?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%97%CE%9B6%CE%A9%CE%A8%CE%9F-%CE%A1%CE%9A%CE%91?inline=true