Αιφνιδιασμένοι ΤΑΙΠΕΔ και ΕΛΠΕ για τις συμφωνίες ΔΕΠΑ στον LNG Αλεξανδρούπολης

Εξηγήσεις ζητούν ΤΑΙΠΕΔ και Ελληνικά Πετρέλαια αναφορικά με τις εξελίξεις και τις συμφωνίες που υπογράφηκαν στη ΔΕΘ για τον LNG της Αλεξανδρούπολης, από τη ΔΕΠΑ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Καθημερινής, «αιφνιδιασμένοι από τις συμφωνίες που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Δημήτρης Τζώρτζης, εμφανίζονται οι μέτοχοι της εταιρείας, ΤΑΙΠΕΔ και ΕΛΠΕ».

Ζήτησαν συνάντηση για ενημέρωση

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, “οι μέτοχοι ζήτησαν συνάντηση με τον κ. Τζώρτζη προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά, αφού οι συμφωνίες όχι μόνο δεν είχαν την έγκρισή τους, αλλά δεν ήταν καν εις γνώσιν τους”.

Διαβάστε ακόμη  Υπενθύμιση προς τη δημοτική αρχή: Να χειροκροτήσει Βορίδη που έβαλε ταφόπλακα στα παρακρατηθέντα των Δήμων

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες στη 83η ΔΕΘ ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας με την Gastrade για τη συμμετοχή της με ποσοστό 20% στον τερματικό σταθμό LNG Αλεξανδρούπολης, καθώς και την οριστικοποίηση, σύντομα, συμφωνίας με την αμερικανική Cheniere για το spot φορτίο LNG.