Αινιγματική ανάρτηση του τέως Αντιδημάρχου Κιζιρίδη για… ψέματα και κουτοπονηριές

Με μία ανάρτηση που επιδέχεται πολλών αναγνώσεων, ο τέως Αντιδήμαρχος Οικονομικών και στενός συνεργάτης του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιώργος Κιζιρίδης, προκαλεί αναταράξεις στο τοπικό πολιτικό τοπίο.

Σε δημόσια ανάρτησή του στο facebook, ο κ Κιζιρίδης δημοσιεύει μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται σε έναν τοίχο το εξής μήνυμα: «Real Eyes Realize Real Lies», συνοδεύοντάς την από το παρακάτω εύγλωττο σχόλιο:

«Τα πραγματικά βλέμματα, αναγνωρίζουν και τα πραγματικά ψέματα..

Εσχάτως όμως τα ειλικρινή βλέμματα έχουν την δύναμη να διαλύουν τα όποια ψέματα και την κουτοπονηριά…

Τι γίνεται από εδώ και πέρα…;

Με ήσυχη την συνείδηση μου η απάντηση σύντομα..»

Διαβάστε ακόμη  Τζόκερ: Στην Αλεξανδρούπολη το τυχερό δελτίο – Έπαιξε 111 ευρώ και κέρδισε 6,5 εκατ. ευρώ

Όπως είναι γνωστό, ο κ Κιζιρίδης αντικαταστάθηκε από την Ελένη Ιντζεπελίδου, κατά τον ανασχηματισμό που αποφάσισε τον Σεπτέμβριο ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, κι έχοντας υπηρετήσει στη θέση του Αντιδημάρχου για το πρώτο μισό της θητείας  της δημοτικής αρχής. Οι κακές γλώσσες λένε ότι πλήρωσε με τον τρόπο αυτό το «ναυάγιο» με τους ναυαγοσώστες, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δημοτικής αρχής, αλλά κι εκτός οικονομικής επιτροπής. Έτσι, η συγκεκριμένη ανάρτηση, από κάποιους μεταφράζεται ως επικείμενη «έξοδος» – ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη Ζαμπούκη, γεγονός που, εφόσον συμβεί, θα αποτελέσει σημαντικό πλήγμα για τη δημοτική αρχή.