Αίτημα Κ. Κεβρεκίδη για μειωμένα τέλη σύνδεσης των Αρτοποιών στο φυσικό αέριο

Πρόταση να μειωθούν τα τέλη σύνδεσης με τον αγωγό φυσικού αερίου πρόκειται να καταθέσει στην ΔΕΔΑ ο πρόεδρος της συντεχνίας Αρτοποιών Έβρου Κώστας Κεβρεκίδης και γ γ της Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Ο κ. Κεβρεκίδης μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Ορεστιάδας αναφέρθηκε στην συνάντηση που θα έχει σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας διανομής Φυσικού Αερίου Μάριο Τσάκα οπού εκτός αυτού θα προτείνει η απόσβεση του ποσού να γίνει τμηματικά και σε διάστημα ενός έτους.

Η πρόταση δεν αφορά μόνο τα Αρτοποιεία της Αλεξανδρούπολης αλλά  όλου του νομού Έβρου απ’  όπου πρόκειται να περάσει το δίκτυο.

Διαβάστε ακόμη  Σαμοθράκη: Η οδύσσεια ασθενή μέχρι να φθάσει στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης – Χαλασμένο το ειδικό ταχύπλοο σκάφος

Ταυτόχρονα ο κ. Κεβρεκιδης απηύθυνε έκκληση στους συναδέλφους του αρτοποιούς να κάνουν υπομονή μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με το αλεύρι και να μην δώσουν νέα αύξηση στην τιμή του ψωμιού.

«Δεν είναι το αλεύρι που μας ανησυχεί»  ανέφερε «αλλά η αύξηση στην τιμή του ρεύματος. Για κάθε φούρνο η  αύξηση στο τιμολόγιο της ΔΕΗ  κυμαίνεται από 480μεχρι 800 ευρώ  και σ αυτό να προστεθεί και η  τιμή στο πετρέλαιο που μηνιαίως αγγίζει τα 1000 ευρώ»

Ertnews