Ακυρώνονται η Εμποροπανήγυρις και η Αγροτική Έκθεση των Φερών

Την ακύρωση της Εμποροπανήγυρις όσο και της Αγροτικής Έκθεσης Φερών ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος Φερών κ. Δημήτρης Κολγιώνης 

Αναλυτικά : 

Φαίνεται ότι τα ποσοτικά δεδομένα, όταν μάλιστα αυτά αφορούν τη δημόσια υγεία, είναι πιο ισχυρά από τον σχεδιασμό και την ισχυρή βούληση για τη διοργάνωση ενός γεγονότος.

Το προηγούμενο διάστημα ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Δημοτική Ενότητα Φερών είχε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να πραγματοποιηθεί φέτος η Αγροτική Έκθεση Φερών.

Λαμβάνοντας όμως σοβαρά υπόψη τις Εκθέσεις Επιδημιολογικής Επιτήρησης λοίμωξης από τον κορωνοϊό (covid-19), καθώς και την πορεία των εισαγωγών ασθενών covid-19 στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, τις οποίες και παρακολουθούμε καθημερινά, και προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία των εκθετών και των επισκεπτών μας, αλλά και όλων των συνδημοτών μας, κρίνουμε απαραίτητο να μην πραγματοποιηθεί τόσο η Εμποροπανήγυρη όσο και η Αγροτική Έκθεση στις Φέρες, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την προσπάθεια όλων για περιορισμό της διασποράς της νόσου.

Διαβάστε ακόμη  Απογευματινά χειρουργεία: Ο τιμοκατάλογος και τα δωρεάν περιστατικά – Ποια θα προηγηθούν

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΕΡΩΝ, ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ &

ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ

ΚΟΛΓΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ