Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει η τελευταία επιθυμία του – Σε δημοπρασία τα μετάλλια του για να μαζευτούν λεφτά για δομές παιδιών

Γροθιά στο στομάχι, συγκινητική και δείγμα της δύναμης ψυχής του Ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο και αναπληρωτή εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Νικολαΐδη είναι η τελευταία του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 42 του χρόνια.

«Θα ξεκινήσω με αυτό το κλισέ, ότι για να διαβάζετε τώρα αυτήν την δημοσίευση μου, μάλλον έχω φύγει για κάπου καλύτερα ή και για το πουθενά. Δύο χρόνια, βασανίστηκα κι εγώ με τον καρκίνο» έγραψε στην αρχή της ανάρτησής τους.

Σε δημοπρασία τα μετάλλια του για να μαζευτούν λεφτά για δομές παιδιών

Στην ανάρτηση εξηγεί για τη μάχη που έδινε γενναία με ένα σπάνιο τύπο καρκίνου, το καρκίνωμα nut και δηλώνει πως τα δυο αργυρά Ολυμπιακά μετάλλια τού από Αθήνα και Πεκίνο, θα δοθούν σε δημοπρασίαώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για παιδικές δομές.

Διαβάστε ακόμη  «Υπέκλεψε» και τη δουλειά του Προέδρου της Βουλής - Έκλεισε μόνος του τη συζήτηση κι έφυγε (Δείτε το βίντεο)

«Αν ερχόμαστε σε αυτή τη ζωή για κάποιο σκοπό, εγώ έχω αποφασίσει ποιος θα είναι αυτός. Να προσφέρω ελπίδα μέσα από όσα κατάφερα στην ζωή μου, από τα όμορφα μέχρι τα άσχημα. Για αυτόν τον λόγο, τα δύο μου αργυρά Ολυμπιακά μετάλλια, της Αθήνας και του Πεκίνο, που για χρόνια κρύβω καλά, ήρθε η ώρα να βγουν και να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν, στις παναθρώπινες αξίες. Τελευταία επιθυμία μου είναι, τα δύο αυτά μετάλλια, να βγουν σε δημοπρασία και το ποσό που θα συγκεντρωθεί να δοθεί σε δομές για τα παιδιά που θα επιλέξει η οικογένειά μου. Αν σωθεί έστω ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου. Αυτό είναι το αποτύπωμα που θέλω να αφήσω στην κοινωνία, αυτή είναι η κληρονομιά που θέλω να μείνει στα παιδιά μου» έγραψε.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr