Αλεξανδρούπολη: Άστεγος με σπίτι του χαρτόκουτα και περιουσία του ένα βάζο με άνθη

Λίγες κούτες με όλα του τα υπάρχοντα, κάποιες σακούλες με τρόφιμα κρεμασμένες στο δέντρο, ένα αυτοσχέδιο βάζο με πολύχρωμα λουλούδια… Αυτά συναντά κανείς σε μια γωνιά του πάρκου των προσκόπων στην Αλεξανδρούπολη. Αντικείμενα που μαρτυρούν πως σε αυτό το σημείο, έχει βρει καταφύγιο κάποιος συνάνθρωπός μας, που μέσα στη δυστυχία του βρίσκει την δύναμη να διακοσμήσει το χώρο με τα άνθη αυτά…για να δώσει ίσως λίγη χαρά, λίγη αισιοδοξία στην ζωή του.

Κάποιοι όπως είπαν στο alexpoli.gr τον έχουν δει τα πρωινά να κάθεται τυλιγμένος με μια κουβέρτα πάνω στα τσιμεντένια διαζώματα, να φτιάχνει τον καφέ του, να παρατηρεί τον κόσμο που αθλείται. Περαστικός από την πόλη; Ντόπιος που βρέθηκε στο δρόμο; Κανείς δε ξέρει προς το παρόν. Άγνωστοι οι λόγοι που τον ανάγκασαν να μείνει στον δρόμο.

Πρωί πρωί σήμερα το alexpoli.gr ενημέρωσε το Δήμο Αλεξανδρούπολης για την περίπτωση. Ελπίζουμε ότι κάποιος αρμόδιος θα επισκεφθεί το πάρκο και θα μιλήσει με τον άνθρωπο αυτό, και ευχόμαστε να καταφέρει κάποια υπηρεσία να τον βοηθήσει ουσιαστικά.