Με ανάρτηση στο fb μια κόρη, έγραψε την δική της καλημέρα στη μητέρα της… Ένα ποστ που γρήγορα έγινε “θέμα” ανάμεσα σε πολλές μητέρες στην Αλεξανδρούπολη και συγκίνησε. Δείτε τι έγραψε:

24 χρόνια τώρα με μεγάλωνες με τόση αγάπη… παιδάκι και εσύ άφησες τα φοιτητικά σου χρόνια και έγινες μάνα… από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αναζητούσα πάντα ένα «γιατί»… έψαχνα πάντα δρόμους, με θυμάμαι ηθοποιό, κοινωνιολόγο, αεροσυνοδό, γιατρό.

Εσύ πάντα μου άφηνες επιλογές. «Δοκίμασε το» μου έλεγες… Και σε κάθε αποτυχία μου ήσουν εκεί, να με αγκαλιάζεις.

Και σε κάθε επιτυχία μου, μου έδειχνες το δρόμο για πιο πάνω, μου έμαθες να μην ακούω τι λέει ο κόσμος και να αποδέχομαι τη διαφορετικότητα μου, μου έμαθες να αγαπώ την κάθε στιγμή που περνάει.

Κάποτε σε κατηγόρησα ότι εξαιτίας σου ζω σε ένα συννεφάκι ότι ζω σε ένα όνειρο. Σήμερα κατάλαβα ότι χωρίς αυτό το όνειρο δε θα είχα ανοίξει ποτέ τα φτερά μου, δε θα είχα τολμήσει ποτέ να πετύχω όσα πέτυχα.

Είσαι η «πιο μάνα» που υπάρχει στον κόσμο. Σε αγαπώ τόσο, γιατί ποτέ δεν υπήρξε γυναίκα που θα ήταν περισσότερο πρότυπο από εσένα! Η ζωή μας επιφυλάσσει εκπλήξεις και εμείς θα είμαστε εκεί, μαζί, ενωμένοι!

Είτε με το παπούτσι του Χάρβαρντ είτε με μια ζεστή αγκαλιά στο σπίτι.

Καλημέρα μαμά.

Tα πόσα σχόλια συγκέντρωσε φυσικά η καλημέρα αυτή… τα βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία που για λόγους ανωνυμίας έχουμε μικρύνει και θολώσει ώστε να μη φαίνονται προσωπικά στοιχεία.

Διαβάστε ακόμη  Αποθήκες με νιτρικό αμμώνιο και στην ΑΜΘ