Ο  Γιάννης ήταν ένας πλούσιος και αυτοδημιούργητος νέος που του άρεσε πολύ να παίρνει το μπλοκ επιταγών του και να πληρώνει με αυτό σε διάφορα μαγαζιά ψάχνοντας φίλους και παρέες.

Κερνούσε όλους και όλες καθημερινά και προσπαθούσε να εντυπωσιάσει κάποιες κοπέλες που του άρεσε το χιούμορ τους παρά η ομορφιά τους. Αν και παντρεμένος με παιδιά, με αυτό τον τρόπο μάλλον κατάφερνε καλά να ικανοποιήσει τις ερωτικές του διαθέσεις ή την ψυχή του…

Ένα χάραμα που γύρισε σπίτι του βρήκε την γυναίκα του και μια φίλη της μαζί στο κρεβάτι.

Όχι δεν ξάπλωσαν μόνο για να κοιμηθούν αυτές οι δυο γυναίκες. Τα παιδιά κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο. Η γυναίκα του Γιάννη παραδέχτηκε την ερωτική σχέση με την φίλη της και ο Γιάννης… πήρε τα μάτια του και έφυγε.

Το μπλοκάκι με τις επιταγές σε λίγο καιρό θα ήταν ακάλυπτο. Η επιχείρηση του Γιάννη πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και εκείνος δεν είχε πια καμία όρεξη για δουλεία.  Η πτώχευση ήταν πια γεγονός ενώ η  γυναίκα του είχε βρει τον επαγγελματικό της δρόμο μαζί με την ερωμένη της αφού έφτιαξαν μαζί μια επιχείρηση.

Τα παιδιά πήγαν να ζήσουν μαζί με τον πατέρα τους. Οι φίλοι του Γιάννη ήταν πια λίγοι και εκείνος συμβιβάστηκε με την παρέα των παιδιών του και του σκύλου τους.

Σήμερα τα παιδιά έχουν μεγαλώσει και έχουν φτιάξει την ζωή τους και ενώ ο Γιάννης δεν βρίσκεται πια στην ζωή. Η μόνη του ευτυχία ήταν η καλή σχέση που είχε με τα παιδιά του τα οποία τον στήριξαν μέχρι το τέλος. Έφυγε με τον καημό ότι δεν μπόρεσε να προσφέρει στα παιδιά του όλα όσα εκείνος πίστευε ότι τους άξιζαν.

Τα παιδιά μέχρι και σήμερα διατηρούν κακές σχέσεις με τη μητέρα.

Σ.σ Τα χρήματα δεν φέρνουν τη ευτυχία . Ο Γιάννης αγόρασε λίγη ευτυχία κάνοντας φίλους με χρήματα αλλά σίγουρα όσο είχε χρήματα δεν τα χειρίστηκε με σύνεση.

“Εγώ η άλλη”