Αλεξανδρούπολη: Βούλγαρος πούλησε 19χρονη για νύφη για 1.000 ευρώ – Την είχαν «φυλακισμένη» για να την παντρέψουν

«Έχουν κρατήσει την ταυτότητά μου και όλα μου τα έγγραφα»

Έναν εφιάλτη φέρεται να ζούσε ένα κορίτσι 19 ετών, που πουλήθηκε από έναν άνδρα στη Βουλγαρία σε οικογένεια στην Αλεξανδρούπολη ως νύφη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Star, όλα ξεκίνησαν στις 27 Μαρτίου όταν ο Βούλγαρος πούλησε την νεαρή για 1.000 ευρώ στη οικογένεια προκειμένου να εργαστεί κοντά τους αλλά και για να την παντρέψουν με τον γιο της οικογένειας.

Η κοπέλα  πολύ γρήγορα ανακάλυψε ότι ουσιαστικά ήταν αιχμάλωτη και της είχαν πάρει όλα της τα χαρτιά. Η 19χρονη αποκάλυψε στους αστυνομικούς τα όσα είχε ζήσει. Ισχυρίστηκε ότι ένας συμπατριώτης της ήταν εκείνος που την εκμεταλλευόταν.

Διαβάστε ακόμη  Απασφάλισε κατά Βελόπουλου και Παπαδάκη ο Εβρίτης Μ. Κίρκος

«Πίστευα ότι στην Ελλάδα είχα έρθει για να εργαστώ. Δεν γνώριζα ότι με προόριζε ως… νύφη. Η οικογένεια είχε κρατήσει την ταυτότητά μου και όλα μου τα έγγραφα» είπε στο Star η 19χρονη.

Τη Μεγάλη Πέμπτη η νεαρή ειδοποίησε μέσω του 112 τις Αρχές και έτσι γλίτωσε από τον εφιάλτη. Εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισε σημάδια κακοποίησης στην 19χρονη με τις αρχές να πιστεύουν ότι έχουν γίνει πριν έρθει στην Ελλάδα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε δομή της Θεσσαλονίκης.

Μητέρα, πατέρας και γιος αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της εμπορίας ανθρώπων σε βαθμό κακουργήματος και της παράνομης κατοχής ταξιδιωτικών εγγράφων.

Πηγή: newsbeast.gr