Αλεξανδρούπολη 2019: Απίστευτες εικόνες σε πάρκο

Σε οικίσκο του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής της Αλεξανδρούπολης φαίνεται πως βρήκε κατάλυμα ένας άνδρας τα τελευταία 24ωρα.

Ο άνδρας εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής να κοιμάται εντός ενός εκ των πολλών οικίσκων που βρίσκονται στο πάρκο, από ανήλικο παιδί το οποίο τρομαγμένο έσπευσε να ενημερώσει τους γονείς του.

Πέριξ δε του οικίσκου, σύμφωνα με καταγγελίες γονέων οι οποίοι βρίσκονταν στο πάρκο το πρωί της Κυριακής για να απολαύσουν την ηλιόλουστη μέρα παίζοντας με τα παιδιά τους, υπήρχε έντονη δυσοσμία ούρων και όχι μόνο…

Η δυσάρεστη αυτή εικόνα προκάλεσε έντονη ανησυχία σε παιδιά και γονείς οι οποίοι ζητούν από τους αρμόδιους φορείς να υπάρξει μέριμνα ειδικότερα σε χώρους που παίζουν ανήλικοι. Άλλωστε οι αρμόδιοι θα πρέπει άμεσα να μεριμνήσουν για τον άνθρωπο αυτό που κοιμάται σε δημόσιους χώρους στο έδαφος.

Διαβάστε ακόμη  Λύση Αλεξανδρούπολης για τα ουκρανικά σιτηρά

Μαρτυρίες για την ταυτότητα του άνδρα ή περιγραφές που αφορούν στο πρόσωπό του δεν υπήρχαν, αφού ακόμα και με τις τρομαγμένες φωνές των παιδιών ο ίδιος παρέμενε ακίνητος και σκεπασμένος με κουβέρτα.