Αλεξανδρούπολη: 350 αθλητές από όλη την Ελλάδα στους αγώνες “Φάρος – Έλενα Σαΐρη”

Σε ένα ιδιαίτερο κλίμα κατάνυξης, τελέστηκε το Σάββατο 22 Απριλίου η έναρξη των κολυμβητικών αγώνων, «Φάρος – Έλενα Σαϊρη 2023». Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο δημοτικό κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης».

350 αθλητές, με 27 μέλη εθνικών και προεθνικών ομάδων, από διαφορετικούς συλλόγους της χώρας, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες «Φάρος – Έλενα Σαϊρη 2023», στις 21, 22 και 23 Απριλίου. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον ΟΦΘΑ – (Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης), υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε. σε πλήρη και αγαστή συνεργασία με την ΠΕ.ΚΟ.ΑΝ.ΜΑ.Θ. και τον δήμο της Αλεξανδρούπολης.

Στην τελετή έναρξης των αγώνων, παρεβρέθησαν η πρόεδρος του ΟΦΘΑ Χριστίνα Ρουσσίδου, η οποία κατά τον προλογισμό της τελετής έναρξης, αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της εκδήλωσης, αλλά και στο υψηλό φορτίο μνήμης και αθλητικής κληρονομιάς, στοιχεία με τα οποία η εκδήλωση αυτή επιφορτίζεται. Στους αγώνες, μεταξύ άλλων, «το παρών», έδωσαν ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Δερμεντζόπουλος, ο υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Σταύρος Βαβίας, αλλά και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Φιλοζωίας, Θεόδωρος Βουρδόλης, ο οποίος ανέλαβε να κάνει τις βραβεύσεις.

Διαβάστε ακόμη  Σχοινάς: Οποιαδήποτε παραβίαση του δικαιώματος ασύλου είναι απαράδεκτη