Αλεξανδρούπολη: Αν είσαι Υπουργός, παρκάρεις όπου θέλεις…

Την ευκαιρία να απολαύσει τη νυχτερινή ζωή ης Αλεξανδρούπολης είχε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός, ο οποίος περιοδεύει στον Έβρο. Έτσι, το βράδυ της Τρίτης, επισκέφθηκε την παραλιακή λεωφόρο και απόλαυσε το δείπνο του, παρέα με βουλευτές και στελέχη του κόμματος σε γνωστό εστιατόριο.

Αυτό θα μπορούσε να είναι απόσπασμα από κάποιο κοσμικό ρεπορτάζ, στην Ελλάδα όμως, τα πράγματα δεν είναι ποτέ τόσο απλά και αθώα. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που τράβηξε αναγνώστης, ο Υπουργός δεν χρειάστηκε ούτε να ταλαιπωρηθεί ψάχνοντας για κάποια θέση στάθμευσης στα πέριξ στενά, όπως οι κοινοί θνητοί, ούτε βέβαια να περπατήσει από το πάρκινγκ μέχρι το εστιατόριο.
Ως Υπουργός, προφανώς θεωρήθηκε ότι δικαιούται να σταθμεύσει πάνω στην κλειστή για οχήματα παραλιακή, λίγα βήματα από το χώρο του γεύματος, αποδεικνύοντας ότι για τη ΝΔ της αριστείας και του Χάρβαρντ, ο κόσμος, παραμένει χωρισμένος σε προλετάριους και λουδοβίκους, σε προνομιούχους και μη. Σε άλλες χώρες, για τέτοιους λόγους, ή και λιγότερο σημαντικούς, πολιτικοί που εκμεταλλεύτηκαν τη θέση τους για να επωφεληθούν από κάτι, οδηγούνται σε παραίτηση. Στην Ελλάδα είναι απλώς Τετάρτη.

Διαβάστε ακόμη  Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ξεκινά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων ΜΜΑ για πρώτη φορά στην Ελλάδα