Το αίτημα ενός καταστήματος ακόμη, που θέλει να βάλει τραπεζοκαθίσματα, αυτή τη φορά, μέσα σε παρακείμενο πάρκο, ικανοποίησε η δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη. 

Μετά την απόφαση κατάργησης μεγάλου μέρους του πεζοδρόμου της Ακαδημίας, στον οποίο τοποθετήθηκε κατασκευή για τραπεζοκαθίσματα από γειτονικό μπαρ, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με πρόεδρο τον Δήμαρχο, κλήθηκε να αποφασίσει για το αίτημα, κατ’ εξαίρεση, καταστήματος που ζήτησε άδεια για «κατάληψη κοινόχρηστου χώρου με χαρακτηρισμό ΚΧ – Παιδική Χαρά, για ανάπτυξη Τραπεζοκαθισμάτων. Η εφαρμογή θα είναι έως την 30/11/2020».

Ακολουθεί διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής μετά το τέλος της οποίας, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αφού άκουσε την εισήγηση και τη συζήτηση, αποφάσισε ομόφωνα να κάνει δεκτό το αίτημα του καταστήματος. 

Διαβάστε ακόμη  Ευχαριστήριο μήνυμα Χατζηγιάννογλου σε όσους συνέβαλαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς

Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο παρκάκι, δεν υπάρχει πια παιδική χαρά, ενώ το μαγαζί διαθέτει ήδη τραπέζια, στην πρόσοψή του. 

Πάντως, μετά τη δημοσίευση της συγκεκριμένης απόφασης, περιμένουμε και τη δημοσίευση της απόφασης για τον πεζόδρομο της Ακαδημίας.