Αλεξανδρούπολη / Δημοτική συγκοινωνία από τον Άγιο Νεκτάριο και την  Άβαντος προς το κέντρο της πόλης ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής

Την ίδρυση δημοτικής συγκοινωνίας  που θα ενώνει τις περιοχές Αγίου Νεκταρίου και Τέρμα Άβαντος με το κέντρο της Αλεξανδρούπολης, ζητούν οι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών, με έγγραφο αίτημα που υπογράφουν 380 κάτοικοι. 

Το έγγραφο έχει υποβληθεί στον δήμο Αλεξανδρούπολης προκειμένου να διαβιβαστεί στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και στις δημοτικές παρατάξεις, ώστε το αίτημα που διατυπώνεται να συζητηθεί σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. 

Αναλυτικά: 

“Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι συμπολίτες μας που διαμένουν στις περιοχές του Αγίου Νεκταρίου και της Τέρμα Άβαντος συγκέντρωσαν 380 υπογραφές με τις οποίες δηλώνουν το αίτημα τους για δημιουργία Δημοτικής Συγκοινωνιακής γραμμής που θα ενώνει το κέντρο της πόλης με αυτές τις περιοχές.

Διαβάστε ακόμη  Τζόκερ: Στην Αλεξανδρούπολη το τυχερό δελτίο – Έπαιξε 111 ευρώ και κέρδισε 6,5 εκατ. ευρώ

Το αίτημα παρέλαβε υπηρεσία του Δήμου ώστε να το παραδώσει στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και όλες τις παρατάξεις που συμμετέχουν σε αυτό.

Χαιρετίζουμε την Δημοκρατική αυτή κίνηση των πολιτών και πιστεύουμε πως θα αντιμετωπιστεί θετικά από όλους στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ελπίζουμε το συντομότερο να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις που θα οδηγήσουν στο να ικανοποιηθεί το δίκαιο αυτό αίτημα που θα ωφελήσει τους πολίτες αλλά και την κυκλοφοριακή κατάσταση του κέντρου της πόλης μας”.