Για τρία χρόνια έζησε ως φιλοξενούμενος της δομής ασυνόδευτων Ανηλίκων Ελλη της Άρσις ο πρόσφυγας Σ. Πλέον, ο ίδιος ξεκίνησε το ταξίδι για την πολυπόθητη επανένωση με τη φυσική του οικογένεια, μακριά από τη φρίκη του πολέμου που τους ανάγκασε να αποχωριστούν για τόσο πολύ καιρό!

Δείτε τι έγραψε η Δομή Φιλοξενίας στο facebook:

«Ο Σ. έμεινε μαζί μας για περίπου τρία χρόνια. Τρία χρόνια με γέλια, με χαρές, με συγκινήσεις, με άγχη, αγωνίες, αλλά κυρίως με πολλή αγάπη και ενδιαφέρον για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της οικογενειακής του επανένωσης.

Σήμερα ο Σ. θα πετάξει για μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα, προκειμένου να συναντήσει τη φυσική του οικογένεια και να σχεδιάσουν όλοι μαζί την κοινή τους πορεία στο μέλλον, μακριά από τη φρίκη του πολέμου.

Όλοι και όλες του ευχόμαστε να είναι πάντα γερός και με καθαρή ψυχή να προκόψει και να προοδεύσει στη ζωή του.

Τον αποχαιρετίσαμε και μας αποχαιρέτισε με ένα μεγάλο πάρτι που οργανώσαμε στη Δομή, προκειμένου οι ευχές μας να τον συνοδεύσουν στη νέα του ζωή!

Η Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων «Έλλη» της #ΑΡΣΙΣ στην #Αλεξανδρούπολη λειτουργεί στα πλαίσια υλοποίησης της δράσης «Επιχορήγηση Ν.Π. ΑΡΣΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ για το έργο “ΜΕΤΟΙΚΟΣ», του Τομεακού Προγράμματος Ανάπτυξης του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου του ΕΠΑ 2021-2025».

Διαβάστε ακόμη  Σκάνδαλο υποκλοπών - Τι ακριβώς κάνει η Δικαιοσύνη;