Είδαν κι έπαθαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στην παραλία της Αλεξανδρούπολης, ώσπου να καταφέρουν να ακινητοποιήσουν έναν μεθυσμένο άνδρα που πήγαινε από τραπέζι σε τραπέζι στα εστιατόρια και παρενοχλούσε τους πελάτες αναγκάζοντας τους να σηκωθούν από τις θέσεις τους.

Οι υπεύθυνοι των καταστημάτων προσπάθησαν ευγενικά να απομακρύνουν τον άνδρα που βρισκόταν εμφανώς υπό την επήρεια μέθης, αλλά εκείνος έγινε επιθετικό με αποτέλεσμα να καλέσουν αστυνομικούς. Όμως, μόλις είδε τους ένστολους, άρχισε να φωνάζει και να τους βρίζει, ενώ έκανε και χειρονομίες εναντίον τους με τους πελάτες των εστιατορίων να παρακολουθούν εμβρόντητοι.

Διαβάστε ακόμη  Τα σημεία μαζικών δειγματοληψιών από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου

Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον απομακρύνουν, ο μεθυσμένος -που είναι γνώριμη φιγούρα στην πόλη- αντιστάθηκε σθεναρά κι έτσι αναγκάστηκαν να τον ρίξουν στο έδαφος για να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες. Για λίγες ώρες παρέμεινε στα κρατητήρια και, όταν πέρασε η επίδραση του αλκοόλ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης, απείθεια, αντίσταση και εξύβριση.

Πηγή Αυτοδιοίκηση