Αλεξανδρούπολη / Η σκυλίτσα Λάικα ξετρύπωσε κοκαΐνη και κάνναβη  

Η σκυλίτσα ανίχνευσης ναρκωτικών ξετρύπωσε τέσσερις συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 2,8 γραμμαρίων, μια συσκευασία και δυο δοχεία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 276 γραμμαρίων και τέσσερα πλαστικά καλαμάκια με υπολείμματα κοκαΐνης

Σε κλοιό είχαν θέσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών το σπίτι ενός Έλληνα υπόπτου για διακίνηση ναρκωτικών στην Αλεξανδρούπολη και, όταν είδαν έναν άλλον Έλληνα να βγαίνει από αυτό και να μπαίνει στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του, τον ακινητοποίησαν και έκαναν έρευνα στο όχημα.

Στο εσωτερικό του βρήκαν κρυμμένη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 55,5 γραμμαρίων, την οποία είχε προμηθευτεί από τον ύποπτο. Από εκεί και πέρα, ανέλαβε η σκυλίτσα ανίχνευσης ναρκωτικών “Laika”, η οποία ερεύνησε το σπίτι του υπόπτου και ξετρύπωσε τέσσερις συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 2,8 γραμμαρίων, μια συσκευασία και δυο δοχεία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 276 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας και τέσσερα πλαστικά καλαμάκια με υπολείμματα κοκαΐνης. 

Διαβάστε ακόμη  Το επιτελικό κράτος της ΝΔ κρατά 5 χρόνια πεσμένη τη γέφυρα της Καβάλας

Έτσι, συνελήφθη και αυτός, κατασχέθηκαν 1.410 ευρώ που είχε πάνω του και οδηγήθηκε μαζί με τον “πελάτη” του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για αγορά και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Πηγή : Πρώτο Θέμα