Βίντεο: evros24.gr

Κλιμάκιο κυβερνητικών παραγόντων καθώς και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας περιοδεύουν σήμερα Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στον Έβρο στο πλαίσιο της ομιλίας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το κλιμάκιο των κυβερνητικών παραγόντων που επισκέπτεται την πόλη της Αλεξανδρούπολης, αποτελείται από τον Υφυπουργό Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη, τους Βουλευτές του νομού Έβρου Αναστάσιο Δημοσχάκη, Χρήστο Δεμερντζόπουλο και Σταύρο Κελέτση, τους βουλευτές Τάσο Χατζηβασιλείου και Κωνσταντίνο Μπλούχο, τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων Κωνσταντίνο Μπαγινέτα, αλλά και τον Γραμματέα Ελλήνων της Διασποράς Ν.Δ. Νίκο Θεοδωρόπουλο, στελέχη της ΔΕΕΠ και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής.

Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου, Άκης Παρασκευόπουλος.

Φωτογραφία: evros24.gr

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο κ. Κατσανιώτης τόνισε ότι «…Μια περιοχή που γίνονται πολλά πράγματα αλλά πρέπει να γίνουν και άλλα…η αρχή της Ελλάδας, ο Έβρος, θα πρέπει να είναι στο επίκεντρο των προσπαθειών μας».

Φωτογραφία: evros24.gr

Ο κ. Μπαγινέτας μεταξύ άλλων είπε «…συζητήσαμε με επιχειρηματίες και παραγωγούς για πολλά ζητήματα που τους προβλημάτισαν το τελευταίο διάστημα. Είμαστε στη διαδικασία προετοιμασίας του νομοσχεδίου για τη νέα κοινή αγροτική πολιτική, άλλωστε…βρισκόμαστε στη φάση που το υπουργείο μας έχει συγκεκριμένα επενδυτικά μέτρα που βρίσκονται στον αέρα».

Διαβάστε ακόμη  Παράκαμψη Παλαγίας: Στα όριά τους οι οδηγοί
Φωτογραφία: evros24.gr

Με τον κ. Μπλιούχο να επισημαίνει ότι «…Η στήριξη που αυτή η κυβέρνηση κατάφερε και πέτυχε, σε μια περίοδο απίστευτης υγειονομικής κρίσης, και η στήριξη που έδωσε στο εθνικό σύστημα υγεία, το οποίο ήταν παρηκμασμένο, ήταν πάρα πολύ σημαντική και φάνηκε στα νοσοκομεία του Έβρου» αναφορικά με το σύστημα υγείας».

Φωτογραφία: evros24.gr

Ο κ. Χατζηβασιλείου υπογράμμισε ότι «Δεν τελειώνει η Ελλάδα στον Έβρο, παρά ξεκινά. Είχαμε σήμερα την ευκαιρία να επισκεφτούμε την περιοχή του Σουφλίου, της Δαδιάς, των Φερών, μιλήσαμε με φορείς του πρωτογενή τομέα…ήδη έχουν δρομολογηθεί σημαντικές εξελίξεις που συν το χρόνω θα πάρουν σάρκα και οστά. Η Αλεξανδρούπολης έχει αναχθεί σε σημαντικό κέντρο που πολύ σύντομα θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο στην ενεργειακή πολιτική παγκοσμίως».

Φωτογραφία: evros24.gr
Βίντεο: evros24.gr