Αλεξανδρούπολη: Κηδεύτηκε ο άνδρας που ήταν επί μήνες στα “αζήτητα” του Νεκροτομείου

Κηδεύτηκε τελικά ο άνδρας από την Αλεξανδρούπολη, ο οποίος βρισκόταν για αρκετό καιρό στα “αζήτητα” του νοσοκομείου της πόλης. Η κηδεία του έγινε την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, με την ευγενική χορηγία Γραφείου Τελετών. 

Σύμφωνα με τον Διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλη Ρούφο, ο άνδρας κηδεύτηκε με “χορηγία” Γραφείου Τελετών της πόλης, ενώ ο ίδιος τόνισε στη σχετική του ανάρτηση, πως τελικά η δημοσιότητα που έλαβε το γεγονός επέφερε τη λύση που έπρεπε να είχε δοθεί από τον Δήμο, όπως προβλέπει η νομοθεσία. 

Αναλυτικά στην ανάρτηση του αναφέρει : 

Διαβάστε ακόμη  Γιάννης Κεφαλογιάννης: Οι ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας με τους γείτονες είναι θεμιτοί, ακόμη και αν συμφωνούμε ότι διαφωνούμε

“Ευχαριστούμε το γραφείο τελετών της πόλης μας που πραγματοποίησε στις 14/10 την ταφή του άστεγου συμπολίτη μας που κατέληξε στις 12/9 στο χώρο του Α ΚΑΠΗ.

Η ευαισθησία που επέδειξε ο ιδιοκτήτης του γραφείου σε συνδυασμό με την επιθυμία μη δημοσιοποίησης της επωνυμίας του γραφείου είναι άξια επαίνων.

Τελικά η δημοσιότητα που έλαβε το γεγονός επέφερε τη λύση που έπρεπε να είχε δοθεί από το Δήμο όπως προβλέπει και η νομοθεσία”.