Αλεξανδρούπολη: Κλειστό σήμερα το κέντρο, ανοικτή η παραλιακή

Κλειστό για οχήματα θα είναι απόψε το κέντρο  της Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την «Εβδομάδα Εμπορίου 2021» από τον Εμπορικό Σύλλογο. Για τη διευκόλυνση των οδηγών, θα παραμείνει ανοικτή η παραλιακή οδός, στην οποία σήμερα δεν θα μπορούν να κάνουν την βόλτα τους οι πεζοί.

Ετσι, σήμερα, από τις 18:00 έως την 00:30 θα απαγορεύεται η κίνηση οχημάτων στις εξής οδούς:

Λ. Δημοκρατίας από Ίωνος Δραγούμη έως 14η Μαΐου, Ιωακείμ Καβύρη από την Λεωφόρο Δημοκρατίας έως το ύψος της οδού Εθν. Αντιστάσεως και 14ης Μαΐου από την Λεωφόρο Δημοκρατίας έως το ύψος της οδού Εθν. Αντιστάσεως, περιλαμβάνοντας και όλες τις ενδιάμεσες Φυλής, Ανατ. Θράκης, Βιζβίζη, Αίνου, Κων. Παλαιολόγου και Βενιζέλου καθώς επίσης και της οδού Λ. Δημοκρατίας από το ύψος της οδού Κομνηνών έως της οδού Τζαβέλα συμπεριλαμβάνοντας και όλες τις ενδιάμεσες οδούς Ψαρών, Σουλίου, Μεσολογγίου, Μιαούλη, Μπότσαρη, Μπουμπουλίνας Κύπρου, Διάκου, Κουντουριώτου και τις κάθετες οδούς σε αυτές όπως Ειρήνης και Δικαστηρίων.

Διαβάστε ακόμη  Έδρα Αρμενικής Γλώσσας και Πολιτισμού ιδρύεται στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Για το διάστημα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα απαγορεύεται η στάθμευσης στις προαναφερόμενες οδούς όπου η Δημοτική Αστυνομία θα μεριμνήσει για την έγκαιρη σήμανση.