Αισθητά έχει περιοριστεί σήμερα Δευτέρα 23 Μαρτίου η κίνηση στην πρωτεύουσα του Έβρου. Η κάμερα του evrosonline.gr κατέγραψε σε ορισμένες περιπτώσεις πρωτοφανείς εικόνες ερημιάς!

Γύρω στη 1 το μεσημέρι στην Λεωφόρο Δημοκρατίας στα στενά όρια του κέντρου, υπήρχε σχετική κίνηση με 2-3 οχήματα συγκεντρωμένα σε κάθε φανάρι ενώ και η κυκλοφορία των πεζών ήταν υπαρκτή αλλά εξαιρετικά μειωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Στις τράπεζες υπήρχαν άτομα στα ΑΤΜ αλλά υπήρχε και παρουσία περιπολικού που επέβλεπε την κατάσταση.

Δυτικότερα προς το ύψος του κλειστού, η κίνηση ήταν σαφώς πιο μειωμένη με κάποιες στιγμές να υπάρχει μηδενική κυκλοφορία οχημάτων.

Ανατολικά και προς το αεροδρόμιο υπήρχε κίνηση αλλά αισθητά μειωμένη επίσης σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

“Εντυπωσιακές” ήταν οι εικόνες που καταγράψαμε στην παραλιακή λεωφόρο με μηδενική κίνηση πεζών και οχημάτων. Μάλιστα χρονομετρήσαμε έως και 4 λεπτά χωρίς να περάσει κανένα απολύτως όχημα από την παραλιακή! Τέτοιες εικόνες θα μπορούσε κανείς να καταγράψει στην παραλιακή μόνο ξημερώματα και αυτό με αρκετή δυσκολία. Όλα τα παγκάκια της παραλιακής ήταν άδεια αν και σήμερα υπάρχει επιδείνωση του καιρού.

Διαβάστε ακόμη  Καταγγελία για λάθος πρόστιμο σε πολίτη στην Αλεξανδρούπολη

Οι εικόνες αυτές θα μείνουν αξέχαστες σε όλους τους κατοίκους της άλλωτε μποτιλιαρισμένης σε ώρες αιχμής, πρωτεύουσα του Έβρου. Θα ευχόμασταν βέβαια να καταγράφονταν για κάποιον ευχάριστο λόγο αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι διαφορετική… Η πόλη των καφέ, η πόλη της έντονης φασαρίας και του ασφυκτικά γεμάτου από κίνηση κέντρου… είναι πλέον μελαγχολική, μουντή, λυπημένη αλλά εφόσον όλα πάνε καλά…σε μερικές εβδομάδες ή μήνες… θα χαμογελάσει ξανά.