Αλεξανδρούπολη / Σύμπραξη των παρατάξεων: Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ” & “Ενότητα για μια Νέα Πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης”

Νέα σύμπραξη της Παράταξης Ζαμπούκη, στον Δήμο Αλεξανδρούπολης με την παράταξη του Δημήτρη Λαζόπουλου, όπου κατέβηκε στηριζόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Τ.Α. του 2019.
Με ένα κείμενο , βασισμένο σε κοινές θέσεις για την τοπική αυτοδιοίκηση, την περιοχή και το μέλλον του Δήμου και το συμφέρον των πολιτών, γνωστοποιούν την συνεργασία τους.

Σίγουρα αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και κάποια πιθανή ανάθεση αρμοδιότητας σε θέση ευθύνης σε έναν από τους δυο συμβούλους της παράταξης “Ενότητα για μια Νέα Πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης”.
Η ανακοίνωση αναλυτικά :
Μετά από σειρά ώριμων διαβουλεύσεων και ανταλλαγής απόψεων και ιδεών, οι επικεφαλής και τα μέλη των παρατάξεων “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ” & “Ενότητα για μια Νέα Πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης” αποφάσισαν από κοινού τη σύμπραξη σύμφωνα και με τα προβλεπόμενα από την ισχύουσα  Νομοθεσία.

Διαβάστε ακόμη  2,5 (τουλάχιστον) χαμένα χρόνια για το λιμάνι Αλεξανδρούπολης

Με κεντρικό γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας των δημοτών και την μεγιστοποίηση των αναπτυξιακών προοπτικών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, οι παρατάξεις επέλεξαν με την σύμπραξη τον δρόμο της συνεργασίας, της σύνθεσης και της αυτοδιοικητικής ενδυνάμωσης.