Συνελήφθη πριν λίγο ένας άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε άστεγο στο χώρο του Α ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης

Χωρίς να χάσουν χρόνο και με απόλυτο επαγγελματισμό, παρά τις εξαιρετικές δυσκολίες της υπόθεσης, κινήθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Όλο ξεκίνησαν όταν εντοπίστηκε ένας 53χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία καθώς διέμενε στο Α ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης, βαριά τραυματισμένος. Ο άνδρας, είχε τραύματα στο πρόσωπο και άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων ο άνδρας, έπρεπε να υποβληθεί σε νευροχειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας.
Οι αστυνομικοί κυριολεκτικά δεν είχαν κανένα στοιχείο για την υπόθεση. Αυτόπτες μάρτυρες δεν υπήρχαν, κάμερες ασφαλείας δεν υπήρχαν κοντά και ο τραυματίας ήταν σε βαριά κατάσταση, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, έψαξαν για στοιχεία ακόμη και σε κάδους απορριμμάτων, όμως ήταν άτυχοι και σ’ αυτό το σημείο, καθώς είχε γίνει αποκομιδή νωρίς το πρωί.

Παρά το σκοτάδι στην υπόθεση, τελικά βρέθηκε η άκρη του νήματος, νωρίς το μεσημέρι, όταν εντοπίστηκαν ύποπτοι και άτομα που είχαν συναναστροφές με τον τραυματία.

Διαβάστε ακόμη  Σύσκεψη για την πορεία των έργων της περιφερειακής ενότητας Έβρου


Βασικός ύποπτος κρίθηκε ένας 40χρονος, ο οποίος έφερε σημάδια τραυματισμού. Μάλιστα είχε σπασμένα δόντια και άλλα σημάδια.
Κατά τη διάρκεια της εξέτασής του, δεν παραδέχθηκε ότι έχει τραυματίσει σοβαρά τον άστεγο, υποστήριξε όμως ότι είχαν διαπληκτιστεί νωρίτερα και γι’ αυτό και ο ίδιος είναι τραυματισμένος.


Πάντως δεν παραδέχθηκε ότι κτύπησε στο πρόσωπο τον άνδρα με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο και υποστήριξε ότι ο διαπληκτισμός τους έγινε νωρίτερα από τον σοβαρό τραυματισμό του αστέγου.
Ο άστεγος, φέρει τραύματα στο πρόσωπο, τα οποία πιθανώς έχουν προκύψει από αιχμηρό αντικείμενο. Πάντως αιχμηρό αντικείμενο δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Πρόκειται για έναν κάτοικο της ευρύτερης περιοχής, που σύμφωνα με μαρτυρίες είχε διαφωνίες με τον άστεγο από το παρελθόν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του thraki Νεα έκαναν σε παλαιότερο χρόνο ακόμη και παρέα.
Στο μεταξύ, ο τραυματίας, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά όχι πλέον στο νοσοκομείο Καβάλας, αλλά στην Αλεξανδρούπολη, καθώς πέρα των άλλων, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

ΠΗΓΗ: thrakinea.gr