Με βιωματικές πράξεις γνωριμίας μεταξύ των συμμετεχόντων ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι το 3ο Medical Students’ Conference, το οποίο πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Αλεξανδρούπολη.

«Σπάζοντας τον πάγο»

Με ασκήσεις και παιχνίδια που έχουν ως σκοπό «να σπάσουν τον πάγο» ανάμεσα στους φοιτητές και τις φοιτήτριες ξεκίνησε η πρώτη μέρα, με τους συμμετέχοντες να δραστηριοποιούνται στο πάρκο Ανεξαρτησίας. Εξάλλου, φέτος, για πρώτη φορά, ανάμεσα στα μέλη των Επιτροπών που συστάθηκαν για να αναλύσουν διάφορα θέματα, συγκαταλέγονται και φοιτητές/φοιτήτριες από τη Βουλγαρία. Στόχος του συνεδρίου; Να λάβει κάποτε διεθνείς διαστάσεις.

Αύριο οι ομάδες θα βρεθούν στη «Ζαρίφειο Παιδαγωγική Ακαδημία» για τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, ενώ η τρίτη και τελευταία ημέρα θα λάβει χώρα την Κυριακή στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης, με έναρξη στις 9:30 και λήξη στις 20:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, χωρίς εγγραφές.

Διαβάστε ακόμη  Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην Αλεξανδρούπολη από 11/12 ως 9/1

Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι παρουσιάσεις αφορούν τόσο φοιτητές/ επαγγελματίες υγείας όσο και μη, ενώ χορηγός επικοινωνίας του συνεδρίου είναι το alexpoli.gr.

Δείτε εδώ τους συμμετέχοντες εν δράσει: