Αλεξανδρούπολη: Βιώσιμη, ευρωπαϊκή και…πενταβρώμικη 

Δίπλα από το ποτάμι της Μαϊστρου, 3 χιλιόμετρα από το κέντρο της κατά τα άλλα ευρωπαϊκής, πράσινης και βιώσιμης Αλεξανδρούπολης, συναντά κανείς τις εικόνες που δημοσίευσε ο συμπολίτης μας Γιάννης Μαλκίδης στο λογαριασμό του στο fb. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και πέρα από τους παραβάτες, οι ευθύνες βαραίνουν και τη δημοτική αρχή που έχει αποτύχει παταγωδώς στην τήρηση της νομιμότητας στον τομέα της καθαριότητας, όχι μόνο σε πιο απομακρυσμένες περιοχές, όπως αυτή, αλλά ακόμη και στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης, όπως έχουμε πολλάκις γράψει και δείξει!

«ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!!!

[Ένας απέραντος σκουπιδότοπος, μόλις 3 χλμ. από το κέντρο μίας ευρωπαϊκής (?) πόλης ]

Ο ευαίσθητος με τα περιβαλλοντικά και ενεργός με τα κοινά συμπολίτης μας Αντιστράτηγος ε.α του Πυροσβεστικού Σώματος…ΘΑΝΟΣ ΡΗΓΑΣ, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου με όσα τραγικά πράγματα παρατηρούμε στις φωτογραφίες που μας κοινοποίησε…και συμπληρώνει:

“Αν παραβλέψουμε μερικούς τόνους σκουπιδιών των πολιτισμένων κατοίκων της όμορφης πόλης μας, θα δούμε ένα όμορφο ποτάμι γεμάτο πλατάνια…!!!

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ “ΒΛΕΠΟΥΜΕ” ΤΑ “ΤΡΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ” ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ;

ΠΟΙΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ;»

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν….

Διαβάστε ακόμη  Μαργαρίτης Σχοινάς από Αλεξανδρούπολη: Η Θράκη αναδεικνύεται σε έναν πυλώνα, μία βιτρίνα της Ευρώπης