Αλεξανδρούπολη:Εργαστήρια από το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης συνεχίζει την δημιουργική του πορεία, διοργανώνοντας για 12η χρονιά εργαστήρια φωτογραφίας για αρχάριους και προχωρημένους φωτογράφους.

Ακολουθώντας την φιλοσοφία του για συνεχή ανανέωση και εξέλιξη, το Κέντρο σχεδίασε 8 εργαστήρια με τις παρακάτω θεματικές:

  1. Εργαστήριο Φωτογραφίας για Αρχάριους
  2. Εργαστήριο Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας
  3. Εργαστήριο Ψηφιακής Επεξεργασίας Φωτογραφίας
  4. Αναλογική Φωτογραφία – Σκοτεινός Θάλαμος
  5. Φωτογραφία Δρόμου (Street Photography)
  6. Φωτογραφία Τοπίων – Φύσης (Natural Photography)
  7. Φωτογραφία Στούντιο (Studio Photography)
  8. Φωτογραφία στα Social Media & Youtube

Η τέχνη της φωτογραφίας χαρακτηρίζεται από δημιουργικότητα, φαντασία και τεχνική κατάρτιση, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι εισηγητές του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης. Επαγγελματίες φωτογράφοι, με πολυετή εμπειρία προσφέρουν στους συμμετέχοντες των εργαστηρίων μια καινοτόμα και ελκυστική εμπειρία κατάρτισης.

Διαβάστε ακόμη  Αλεξανδρούπολη: Με σπουδαίες διακρίσεις επέστρεψαν από δυο διεθνείς διαγωνισμούς ρομποτικής τα παιδιά της Ρομποτεχνολογίας!

Ο κύριος στόχος των εργαστηρίων που διοργανώνει το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης είναι η σωστή κατάρτιση μέσα από τον συνδυασμό της θεωρίας με την πρακτική. Μέσα από αυτήν την διαδικασία οι συμμετέχοντες γνωρίζουν την τέχνη της φωτογραφίας με συνεχείς ασκήσεις – εφαρμογές.

Τα εργαστήρια φωτογραφίας θα διεξαχθούν στο Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης (Μιαούλη 9, Αλεξανδρούπολη).

Για δηλώσεις συμμετοχής, κάθε Σάββατο 11:00 με 13:00 και την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 στις 18:30.

Η παρουσίαση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 στις 18:30. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα: www.kedifot.gr