Ηλεκτρονική Ψηφοφορία – Αυτοδιοικητικές εκλογές

Η σειρά στα ονόματα των συνδυασμών είναι αλφαβητική. Ψηφίστε παρακάτω

[yop_poll id=”6″]

[yop_poll id=”7″]

Οδηγίες – Βοήθεια

Αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα, βεβαιωθείτε ότι πρώτα είστε συνδεδεμένοι στο fb από την εφαρμογή του κινητού σας ή από το laptop / desktop pc.

Επιλέξτε τι θα ψηφίσετε και πατήστε το ΟΚ. Θα σας ζητηθεί να εγκρίνεται τα δικαιώματα της εφαρμογής μέσω fb. Μόλις πατήσετε αποδοχή, η ψήφος σας καταχωρείται.

Σε περίπτωση που λάβετε μήνυμα λάθους, λόγω ορίων που θέτει το ίδιο το fb στη χρήση εφαρμογών ανά ώρα, αν τα όρια αυτά ξεπεραστούν, μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά μετά από εύλογο χρόνο (για παράδειγμα 30 λεπτά).

Βεβαιωθείτε επίσης αν λάβετε μήνυμα λάθους ότι ο περιηγητής σας είναι ενημερωμένος και υποστηρίζει πρωτόκολλα ασφάλειας ssl (https)

Όροι συμμετοχής

Με τη συμμετοχή σας στην ηλεκτρονική ψηφοφορία αποδέχεστε ότι θα χρησιμοποιηθεί το facebook profile id σας για την σύνδεσή σας στην ψηφοφορία. Το id σας δεν είναι ορατό σε κανέναν και ουδείς θα γνωρίζει τι ψηφίσατε (ούτε το alexpoli.gr) καθώς η σύνδεση σας μέσω fb καταχωρείται στο σύστημα μας με ένα μοναδικό κωδικοποιημένο user id. Το σύστημα σύνδεσης θα σας ζητήσει να εγκρίνετε τα δικαιώματα που απαιτεί η εφαρμογή μέσω facebook. Στη συνέχεια μπορείτε να ψηφίσετε.

Τα δικαιώματα περιλαμβάνουν το όνομα προφίλ και το email του προφίλ σας. Κανένα από τα στοιχεία αυτά δεν αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων μας συνδυαστικά με την ψήφο σας. Το προφίλ λαμβάνει στη βάση δεδομένων της εφαρμογής έναν μοναδικό κωδικό ώστε αν επιχειρήσει να ψηφίσει ξανά, αυτό να μην είναι εφικτό.

Η ψήφος είναι μοναδική και δεν μπορεί να αλλαχθεί καθώς μετά τη συμμετοχή σας και μέχρι τη λήξη της ψηφοφορίας, το κωδικοποιημένο user id με το οποίο σας σύνδεσε το σύστημα, παραμένει σε log.

Δεν υπάρχει καμία διασύνδεση στα logs ανάμεσα στο user id του χρήστη και της επιλογής που έκανε. Διασφαλίζεται έτσι απόλυτη ανωνυμία και ιδιωτικότητα στην επιλογή του χρήστη.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα λήξει την Παρασκευή 24/5/2019 στις 12 το βράδυ.

Τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν την Κυριακή 26/5/2019 αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης.

Πέρα από τους παραπάνω όρους χρήσης, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτομάτως αποδέχονται και τους γενικούς όρους χρήσης και πολιτική προσωπικών δεδομένων του alexpoli.gr.