Το κορίτσι έχασε τον πάτερα του όταν ήταν μόλις 16 ετών. Ένας πολύ καλός φίλος του συγχωρημένου πατέρα της στην Αλεξανδρούπολη ανέλαβε την καθημερινή φροντίδα της 16χρονης άλλα και τα έξοδα των σπουδών της.

Στα 18 έχασε και την μητέρα της. Ένα κορίτσι που δεν είχε μάτια για εξόδους, φιλίες, φλερτ, παρά μόνο για της σπουδές της μέσα στην μοναξιά και την ορφάνια της.

Ο καλός οικογενειακός φίλος που ευγνωμονούσαν μέχρι πριν πεθάνει η μητέρα της δεν έχασε την ευκαιρία να την φέρει με τα νερά του για να κάνει σχέση μαζί της.

Ουσιαστικά εκμεταλλεύτηκε ένα ευαίσθητο πλάσμα ανίκανο να πει όχι στον μοναδικό άνθρωπο που της είχε απομείνει στην ζωή.
Όταν τέλειωσε τις σπουδές της εκείνος φρόντισε να την τοποθετήσει στην υπηρεσία του και να την έχει κοντά του ώστε να την ελέγχει. Για πόσο όμως; Το εντυπωσιακό είναι ότι η απάντηση είναι για πολύ… 8 ολόκληρα χρόνια. 8 χρόνια σκλαβιάς στα χέρια του καλύτερου φίλου του πατέρα της.

Ο μοναδικός άνδρας που την άγγιξε ο μοναδικός άνδρας που την στήριξε. Έρμαιο ή υποχρεωμένη; Όχι δεν τον αγάπησε ποτέ. Ποτέ στα τόσα χρόνια δεν ένιωσε τον έρωτα μαζί του. Αισθανόταν μόνο υποχρεωμένη και εγκλωβισμένη…

Όταν αποφάσισε να μιλήσει σε μια συνάδελφο της σε μια από τις λιγοστές εξόδους η ζωή της άρχισε να αλλάζει. Η φίλη της την παρότρυνε να δει κάποιον ψυχολόγο.
Ήταν η αρχή του τέλους της σχέσης της αφού αυτός ο καλός άνθρωπος που τόσα χρόνια την εκμεταλλεύτηκε για να ικανοποιεί τις ορέξεις του έχασε τον εν μέρη έλεγχο παίρνοντας την σύνταξη του..

Διαβάστε ακόμη  Άφαντοι οι κυβερνητικοί βουλευτές μετά το φιάσκο με τα τελωνεία

Η κοπέλα σήμερα σχεδον 35 ετών μας εξομολογείτε μέσω e-mail στο zeta@alexpoli.gr ότι πρόσφατα έχει βρει τον εαυτό της και σε αυτό την βοήθησε όχι μόνο η φίλη και συνάδελφος της αλλά και ο έρωτας που ήρθε πρόσφατα στην ζωή της. Κοιτώντας το παρελθόν μας γράφει “δεν μπορούσα να φανταστώ τι είναι η αγάπη, η πραγματική ερωτική αγκαλιά και η προστασία ενός πραγματικού άνδρα”.

Το κορίτσι αυτό δεν το γνωρίζω προσωπικά σίγουρα στον γραπτό της λόγο περιγραφεί τον εαυτό της ως ένα φοβικό παιδί ένα πλάσμα ευαίσθητο στην εφηβεία και μετά τον θάνατο των γονιών της ένα τρομαγμένο άνθρωπο τόσο για την απώλεια όσο και για το μέλλον. Αισθανόταν πάντα ενοχές να πει όχι στον δήθεν προστάτη της, μετά την βοήθεια που έδωσε στην οικογένεια της μετά τον θάνατο του πατέρα της και δεν γνώριζε ότι είχε άλλες επιλογές αλλά και δυνάμεις στο να σταθεί μόνη της στα πόδια της.

Το κορίτσι μας θα παντρευτεί με τον καλό της το καλοκαίρι όσο για τον «προστάτη» της έχει φροντίσει ο αγαπημένος της να τον απομακρύνει από κοντά της για τα καλά.

Ζέτα Γκούσκου – Εγώ η Άλλη

Οι αληθινές ιστορίες έρχονται κοντά σας με την υποστήριξη των: