Οι δυο γυναίκες είχαν γνωριστεί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο πριν δυο χρόνια. H μια ήταν με τον φίλο της και η άλλη με μια φίλη της. Ο λόγος της γνωριμίας τα καλλιτεχνικά . Η άγνωστη κοπέλα ήταν στα πρώτα της βήματα ενώ ο άνδρας της παρέας καταξιωμένος στο είδος του.

Έναν χρόνο αργότερα υπήρξε και συνεργασία μεταξύ των τριών ( του ζευγαριού και της νεαρής ) και εκεί διαλύθηκαν όλες η αμφιβολίες που είχε η φίλη του άνδρα για την νεαρή καλλιτέχνιδα. Η νεαρή έδειχνε αξιοπρεπέστατη είχε φτιάξει μια εικόνα σοβαρή και βάδιζε σταθερά στα καλλιτεχνικά της βήματα. Έτσι έδειχνε. ( δεν πίστεψε ότι η μικρή ήθελε κάτι «παραπάνω» από τον φίλο της, απλή υπερβολή το θεώρησε δεν μπορεί, είναι ένα μικρό παιδί σκέφτηκε) .

Κρίμα που δεν εμπιστεύτηκε την διαίσθηση της απ την αρχή γιατί αν δεν την καλούσε σε μια καλλιτεχνική διοργάνωση δεν θα υπήρχε ο λόγος της επαφής τους. Τουλάχιστον δεν θα ήταν αυτός ο λόγος και η αφορμή για όσα διαβάσετε παρακάτω.

-Όταν ο άνδρας πήρε τηλέφωνο την νεαρή για να ζητήσει άδεια να ανεβάσει ένα βίντεο από εκείνη την καλλιτεχνική δουλεία εκείνη άρπαξε την ευκαιρία να τον καλέσει σε ένα μαγαζί. Του είπε χαρακτηριστικά: είμαι με τις φίλες μου αλλά αν έρθεις θα τις «διώξω». Και εκείνος έκανε το ίδιο άρπαξε την ευκαιρία.

Ήταν η φετινή Τσικνοπέμπτη όταν τα ποτά ξεχείλισαν και έπνιξαν κάθε ενδοιασμό και έφτασαν στο σπίτι της άλλης γυναικάς δηλαδή του ζευγαριού. Αυτής που απ την αρχή είχε υποψιαστεί ότι αυτό ακριβώς θα συμβεί μεταξύ της νεαρής και του φίλου της. Αυτής που έφυγε λίγες ώρες πριν από εκεί. Ναι μέσα στο σπίτι της, στο κρεβάτι της, στις κουβέρτες της στα μαξιλάρια της , απλά έκαναν σεξ. Και δεν άργησε να ξανασυμβεί ακριβώς το ίδιο 20 ημέρες μετά πάλι μέσα στο σπίτι της , απολάμβαναν μεθυσμένοι το σεξ …

Ήταν λίγο μετά τις οκτώ το πρωί όταν η γυναίκα από την επίσημη σχέση του άνδρα άνοιξε την πόρτα της και είδε το «θέαμα», χαμογέλασε έκλεισε την πόρτα της κρεβατοκάμαρας και όταν την ξανά άνοιξε τους έβγαλε φωτογραφία. Μια φωτογραφία που κοιτάζει κάθε μέρα μέχρι και σήμερα. Η εικόνα που την κράτησε δυνατή αντί να καταρρεύσει. Η νεαρή έφυγε τρέχοντας, εκείνος αρνήθηκε τα πάντα αλλά λίγες ώρες αργότερα η νεαρή ομολογούσε τα συμβάντα προκλητικά και με λεπτομέρειες.

Λίγες μέρες αργότερα: Ότι είχε μέσα το σπίτι χαρίστηκαν σε μια μητέρα με δυο παιδιά που είχε ανάγκη. Όλα τα άλλα πετάχτηκαν στα σκουπίδια μαζί με κάθε ανάμνηση.

Η νεαρή καλλιτέχνης δεν μετάνιωσε και πολύ, πρόσφατα μάλιστα μπήκε σε μαγαζί όπου βρισκόταν το πρώην ζευγάρι, και έκατσε παραδίπλα τους. Άγνωστο αν βγαίνει για σεξ για να ξεπεράσει κάποιον χωρισμό της όπως εξομολογήθηκε στον πρώην εραστή της και στην σύντροφό του.

Σε αυτή την ιστορία σήμερα δεν υπάρχουν ονόματα γιατί το μόνο που αξίζει δεν είναι το όνομα αλλά το δίδαγμα.

Ο άνδρας έχασε τα πάντα όπως είπε, από την γυναίκα που ήταν πέντε χρόνια δίπλα του όχι όμως και την φιλία της ακόμα. Έχει εκτιμηθεί η αληθινή μετάνοια του αλλά είναι αργά. Ελπίζω ότι δεν θα το κάνει ξανά σε άλλη και κυρίως στον εαυτό του αυτό του το λάθος.

Η απατημένη γυναίκα πέταξε ότι θύμιζε αυτήν την κοπέλα και αυτόν. Άκουσε πολλές δικαιολογίες και συγγνώμες από εκείνον όχι όμως από την νεαρή κοπέλα. Πέρασε απ όλες τις φάσεις μιας τέτοιας κατάστασης. Λύπη θυμός ένοχες κ.α .Οι φίλοι της δεν της άφησαν επιλογή ήταν και είναι συνεχεία μαζί της να στηρίζουν την απόφαση της να μείνει μακριά από έναν άνθρωπο που ναι μεν αγαπά αλλά αληθινά ξεπούλησε τον εαυτό του και εκείνη για λίγο σεξ στο ίδιο της το κρεβάτι.

Αν είστε άνδρας πριν απατήσετε να αξιολογήστε καλύτερα τα αισθήματα σας για την γυναίκα που θα απατήσετε και ακόμα καλύτερα αξιολογήστε με πια θα την απατήσετε ώστε να μην το μετανιώσετε… και μην ξεχνάτε να βάζετε προφυλακτικό γιατί καμία γυναίκα δεν σας φταίει να τρέχει για εξετάσεις οι οποίες είναι μακροχρόνιες και ακριβές. Καμιά συγγνώμη δεν αρκεί και είναι ανέντιμο να βάλετε έναν άνθρωπο σε μια τέτοια διαδικασία. Και να θυμάστε. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΠΤΟΣ. Τίποτα δεν μένει κρυφό.

Αν είστε μια γυναίκα που θέλετε απλά σεξ χωρίς αγάπες και λουλούδια φροντίστε να το κάνετε με αξιοπρέπεια και προφύλαξη. Παίρνοντας τρόπαιο τον άνδρα μιας άλλης επάνω στο κρεβάτι της το μόνο που κερδίζετε είναι να πέσετε χαμηλά τόσο στα μάτια του άνδρα αλλά και της κοινωνίας που το έμαθε. Της πραγματικής κοινωνίας και όχι της νύχτας και του αλκοόλ…

Αν είστε η απατημένη για εσάς θα ακολουθήσουν όλα τα στάδια του θυμού και της λύπης γενικά. Ξεσπάστε είναι δικαίωμα σας και μετά συγχωρήστε τους και γυρίστε την πλάτη! Αλλά ποτέ μην γυρίσετε πίσω σε μια ίδια κατάσταση. Έχετε αξιοπρέπεια ακόμα, όχι δεν σας την πήραν δυο ξένοι.

Τέλος ένας νέος έρωτας κάπου όλους μας περιμένει. Αλλά μπορούμε να ζήσουμε και καλύτερα χωρίς αυτόν.. γιατί όχι; Προσωπικά σας διαβεβαιώνω. Μην διατάζετε να κάνετε ένα βήμα χωρίς εκείνον η εκείνη. Πίστεψε με η μέρα που θα αισθάνεστε υπέροχα έχει έρθει και είναι δίπλα σας … φτιάξτε την. Μην αφήνετε τίποτα να σας κάνει κακό. Υπάρχουν δεκάδες πράγματα που μπορούν να μας δώσουν ευτυχία. Βρείτε τα!

Δεν φταίτε εσείς αν κάποιοι δεν ήταν ειλικρινής μαζί σας.

Εγώ… η «άλλη»