Το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Αλεξανδρούπολη τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο έντονο καθώς όλες οι σημαντικές υπηρεσίες και τράπεζες εξακολουθούν να λειτουργούν στο κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα οι πολίτες να κατευθύνονται σε αυτό συχνά, όχι μόνο για βόλτα ή για καφέ αλλά και για να κάνουν τις δουλειές τους.

Προβλήματα και αλλού σε ώρες αιχμής

Προβλήματα όμως σε ώρες αιχμής δεν παρατηρούνται μόνο στο κέντρο της πόλης αλλά και σε άλλα σημεία. Δυο από αυτά είναι το φανάρι κοντά στο Νοσοκομείο ειδικά την ώρα που σχολάει η πρωινή βάρδια εργαζομένων καθώς και η Ηροδότου την ώρα που τελειώνει το ωράριο εργασίας των στρατιωτικών, στα στρατόπεδα της περιοχής.

Πρωτοβουλίες που βελτιώνουν την κατάσταση

Πρόσφατα στο τμήμα Τροχαίας της Αλεξανδρούπολης έγινε αλλαγή στη διοίκηση. Διοικητής ανέλαβε ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Περικλής Γκουλάμας και Υποδιοικητής ο Υπαστυνόμος Α’ Αθανάσιος Δαγκάλης. Υπό τη νέα διοίκηση ξεκίνησε ήδη να τοποθετείται τις καθημερινές και για τις ώρες αιχμής, τροχονόμος στο φανάρι του Π.Γ.Ν.Α με αποτέλεσμα ο χρόνος αναμονής στο φανάρι να έχει μειωθεί αισθητά κατά τις ώρες αυτές.

Διαβάστε ακόμη  Θεματική εκδήλωση ΝΕ ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Έβρου στην Αλεξανδρούπολη

Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι εξετάζεται ανάλογη πρωτοβουλία και για την Ηροδότου, για τις ώρες αιχμής.

Ήδη πολίτες που περνούν καθημερινά, στις δύσκολες ώρες αυξημένης κυκλοφορίας, από το φανάρι του Νοσοκομείου, αναφέρουν στο alexpoli.gr ότι η διαφορά στο χρόνο αναμονής είναι αισθητή και νιώθουν ικανοποίηση για την πρωτοβουλία.

Πρώτη δημοσίευση Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018, 08:20 π.μ