Αλλάζει πρόσωπο το 4ο Δημοτικό Σχολείο της Αλεξανδρούπολης! Ο λόγος για την εξαιρετική προσπάθεια που κάνει ομάδα καλλιτεχνών από την πρωτεύουσα του Έβρου, να ομορφύνει τα σχολεία της περιοχής μεταμορφώνοντάς τα κυριολεκτικά!

Ας μη ξεχνάμε πως πριν από έναν περίπου χρόνο η Εικαστική Ομάδα με ειδίκευση στις τοιχογραφίες Mitroulakis Crew, ανέλαβε να μεταμορφώσει το 1ο Δημοτικό Σχολείο της πρωτεύουσας του Έβρου, σε συνεργασία με γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς και εθελοντές, κατατάσσοντάς το έτσι σε ένα από τα πιο όμορφα, αν όχι το ομορφότερο,  σχολείο της χώρας!

Η ομάδα Mitroulakis Crew φαίνεται πως «δε θα καθίσει ήσυχα»… αφού αποκάλυψε μέσω ανάρτησής της σε κοινωνικό δίκτυο πως “ήρθε η ώρα της προσφοράς για το σχολείο, όπως αυτό μας έχει διδάξει και μας χάρισε την αρχική γνώση” αφού οι αδελφοί Μητρουλάκη, φοίτησαν σε αυτό!

Διαβάστε ακόμη  Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς

Η αισθητική αναβάθμιση ξεκίνησε και μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς αλλά και όλοι εμείς απλά ανυπομονούμε να θαυμάσουμε το εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Χρώμα και Τέχνη λοιπόν στα σχολεία της Αλεξανδρούπολης !!!