ΑΜΘ-“Περιφερειακή Σύνθεση”: O περιφερειάρχης Χ. Μέτιος έχει τραβήξει χειρόφρενο στην ανάπτυξη

«Persona non grata» στην Περιφέρεια αν.Μ.Θ. χαρακτηρίζει τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο με ανακοίνωσή της η περιφερειακή παράταξη με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη, «Περιφερειακή Σύνθεση», στηριζόμενη σε έρευνα που διενεργήθηκε από την εταιρία Populus Stragedy and Insights σε δείγμα 2015 ατόμων σε όλη τη βόρεια Ελλάδα.

«Μόλις ένας στους τέσσερις πολίτες έχει θετική ή μάλλον θετική γνώμη γι’ αυτόν» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της «Περιφερειακής Σύνθεσης» και σημειώνεται: «Ουδέτερη γνώμη ή δεν έχουν γνώμη» οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 38%, ενώ «αρνητική ή μάλλον αρνητική γνώμη» έχει το 26%. Το 48% των ερωτηθέντων απαντά πως δεν είναι ικανοποιημένο από το έργο του Περιφερειάρχη με τις θετικές γνώμες να ανέρχονται σε 33%. Σχεδόν ένας στους δυο ερωτηθέντες, θεωρεί ότι ο κ. Μέτιος δεν πρέπει να επανεκλεγεί το 2023», αναφέρει συγκεκριμένα η έρευνα».

Διαβάστε ακόμη  Solidarity lane στον (ερημωμένο) σιδηρόδρομο της Αλεξανδρούπολης ονειρεύεται ο Σταϊκούρας

Παράλληλα η «Περιφερειακή Σύνθεση» σημειώνει ότι: «Για την παράταξή μας, τα αποτελέσματα αυτά ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενα. Ο Χρήστος Μέτιος και οι συνεργάτες του όχι μόνο δεν έχουν καταφέρει να βάλουν την Περιφέρεια ΑΜΘ σε αναπτυξιακή τροχιά, αλλά κατάφεραν και το ακατόρθωτο: να «τραβήξουν χειρόφρενο» σε κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια που είχε ήδη ξεκινήσει».

Διαβάστε εδώ την πλήρη ανακοίνωση:19072021_ΣΧΟΛΙΟ_ΠΟΛΙΤΙΚΟ_ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ

Ertnews