Ανακοίνωση ΚΚΕ Έβρου για το χαμό του Αποστόλη Ιωαννίδη

H Τομεακή Επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά τον συναγωνιστή , εκπαιδευτικό Αποστόλη Ιωαννίδη που τόσο νωρίς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών. Στα φοιτητικά του χρόνια ο Αποστόλης πάλεψε μέσα από τις γραμμές της νεολαίας του κόμματος της ΚΝΕ κι έπειτα όλα τα χρόνια παρέμεινε σταθερός φίλος, οπαδός του κόμματος.

Οι περισσότεροι τον γνωρίσαμε από τη συνδικαλιστική του δράση μέσα από το ΔΣ του συλλόγου αδιορίστων εκπαιδευτικών τη δεκαετία του ’90 αλλά και από τα μπλόκα ενάντια στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το 1998, όταν μαζί με χιλιάδες εκπαιδευτικούς συμμετείχε στον αγώνα για μόνιμη δουλειά και δικαιώματα. Αγαπητός δάσκαλος από τους μαθητές του, δίδαξε με υπομονή, επιμονή και αγάπη. Για χρόνια υπηρέτησε την περιβαλλοντική εκπαίδευση και δραστηριοποιούνταν στη Μαθηματική Εταιρεία.

Πολλές φορές ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών αλλά και στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Σουφλίου. Τελευταία στις δημοτικές του Μαΐου τον θυμόμαστε στο εκλογικό κέντρο στο Σουφλί να βοηθά όσο μπορούσε.

Σε αποχαιρετούμε συναγωνιστή Αποστόλη , επισημαίνοντας ότι η ζωή δεν χάνεται , καταξιώνεται μέσα στους αγώνες, συνεχίζεται μέσα σ’ αυτούς. Ο θάνατος δεν μπορεί να σταματήσει το δικό μας ιστορικό ταξίδι για την απελευθέρωση του ανθρώπου, την κατάργηση της εκμετάλλευσης, την παγκόσμια ειρήνη, για έναν κόσμο ανθρώπινο.

Ευχόμαστε στη σύζυγο του Δήμητρα και στα παιδιά Ανθούλα και Θοδωρή κουράγιο, δύναμη και αντοχή.