Με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Αλεξανδρούπολης Β. Λαμπάκης, αναφέρεται σε περιστατικό ανάρμοστης συμπεριφοράς από το Δήμαρχο Γ. Ζαμπούκη. Ο κ. Ζαμπούκης διαψεύδει το περιστατικό σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση αλλά ο κ. Λαμπάκης επιμένει ότι το περιστατικό είναι αληθές. Όπως αναφέρει, ο Γ. Ζαμπούκης φέρεται να είχε απάνθρωπη και αντικοινωνική συμπεριφορά απέναντι σε καθαρίστριες του Δήμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Β. Λαμπάκη

Κύριε Ζαμπούκη,

μας διαψεύδετε ότι συνέβη το περιστατικό προτάσσοντας όχι τον πρόεδρο και τους υπόλοιπους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου  εργαζομένων του Δήμου Αλεξ/πολης, αλλά τον αντιπρόεδρο  του Συλλόγου κ. Παπαδόπουλο , «ορκισμένο » εναντίον μου. 

 Ψεύδεστε κ.  Ζαμπούκη,   καθώς  ο πρόεδρος των εργαζομένων,  γνωρίζει το συμβάν με τις καθαρίστριες και παρουσία άλλων μου ανακοίνωσε ότι δεν προχωράει το θέμα της καθ΄ όλα απάνθρωπης και αντικοινωνικής συμπεριφοράς σας εναντίον των δύο εργαζομένων καθαριστριών , γιατί αυτές δεν θέλουν να «αντιπαρατεθούν» μαζί σας.

Διαβάστε ακόμη  Προβλήματα από την κακοκαιρία στον Έβρο

Λογικό ακούγεται έτσι ;;;;;;

Όμως για να διαπιστώσουν και οι δημότες  ότι ψεύδεστε,   διαβάστε  το παρακάτω κείμενο , που  προφανώς γνωρίζετε και προέρχεται από αυτόπτη μάρτυρα  που  το δημοσιοποίησε , στέλνοντας το τότε,  στην σελίδα του facebook του MAXIMUM FM (που την διαχειρίζεται  ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κολιός) . Το όνομά της,  στην  διάθεσή σας, αν και σας είναι γνωστό ήδη από τον  συνεργάτη σας  και ιδιοκτήτη του ΜΜΕ.

 Για να αντιληφθούν  επιτέλους και οι δημότες,  την παιδεία σας και την ανθρωπιά σας.

Σας παραθέτουμε το σχόλιο της αυτόπτου μάρτυρα,  το ερώτημα μας και την απάντηση του κ. Ζαμπούκη.

Αλεξανδρούπολη, 21/02/2020

Δημοτική παράταξη Αλεξανδρούπολης

«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»