Μέσω επιστολής του ο νοσηλευόμενος, σε κλινική COVID του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, προς την διοίκηση του ΠΓΝΑ, ο οποίος είχε βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο, τις συνθήκες νοσηλείας μέσα σε θάλαμο COVID, τώρα ανασκευάζει.

Υπενθυμίζεται ότι ο νοσηλευόμενος, είχε απαθανατίσει τις συνθήκες νοσηλείας και τις οποίες είχε αναδείξει και η ιστοσελίδα μας ως όφειλε. Ο νοσηλευόμενος φαίνεται να υποστηρίζει ότι δεν ήθελε να πλήξει το κύρος και την αξιοπιστία του νοσοκομείου και ότι δεν έχει να προσάψει κάτι στο νοσηλευτικό προσωπικό, το διάστημα που νοσηλεύτηκε σε κλινική COVID του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι σε μία περίοδο όπου το άγχος σχετικά με την εξέλιξη της ασθένειας του τον πανικόβαλε και σε μια στιγμή αδυναμίας θέλησε να καταγράψει τα συναισθήματα του, χωρίς να θέλει να κατηγορήσει κάποιον από το νοσηλευτικό προσωπικό. Τονίζει ότι ήταν φορτισμένος και πιεσμένος ψυχολογικά, όταν απέστειλε το παρόν βίντεο σε μερικούς γνωστούς και φίλους και ότι δεν ήθελε να πάρει αυτήν την διάσταση καθώς κοινοποιήθηκε χωρίς την συγκατάθεση του.

Εσφαλμένα λοιπόν δημιουργήθηκε άθελα του η εντύπωση, ό,τι ήταν δυσαρεστημένος από την νοσηλεία και την φροντίδα που δέχθηκε ως ασθενής COVID. Ο νοσηλευόμενος λοιπόν, τονίζει ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Υποστηρίζει ότι τόσο οι γιατροί, όσο οι νοσηλευτές και γενικά όλο το προσωπικό, υπερβάλλουν καθημερινά ευατό, προκειμένου να φροντίσουν όλους τους ασθενείς. Επισημαίνει δε ότι σε καμία περίπτωση οι νοσηλευόμενοι εντός της κλινικής, δεν ήταν παρατημένοι στο έλεος της μοίρας τους, άλλωστε δεν ήταν λίγες οι φορές που και στο παρελθόν νοσηλεύτηκε και αντιμετωπίστηκε με προσοχή, επαγγελματισμό και φροντίδα.

Διαβάστε ακόμη  Δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης: 21.700 ευρώ για τη συναυλία της Τζόζεφιν

Υποστηρίζει ότι ήθελε να καταγγείλει το σύστημα και τα κενά που υπάρχουν στον τομέα της υγείας τα οποία όσο και αν προσπαθεί να καλύψει η διοίκηση δεν θα τα καταφέρει ποτέ από μόνη της. Τονίζει ότι χρειάζονται γενναίες επεμβάσεις από το κράτος έτσι ώστε όλοι οι πολίτες να έχουν ένα σύστημα υγείας όπως το ονειρεύονται.

Δηλώνει στεναχωρημένος για το πρόσωπο του ασθενούς το οποίο φαίνεται στο υλικό που δημοσίευσε, και διαθέσιμος προκειμένου να αποκαταστήσει την αλήθεια, καθώς έπειτα από το εξώδικο που παρέλαβε, αντιλήφθηκε ότι τα μόνιτορ ήταν τοποθετημένα στο σημείο εκείνο για συγκεκριμένο λόγο και ότι το αίμα δεν ήταν αίμα που είχε μείνει για ώρες εκεί, αφού ήταν ακόμη κόκκινο.

Να τονιστεί ότι και εμείς ως ιστοσελίδα, είχαμε επισημάνει από τότε, ό,τι οι συγκεκριμένες εικόνες δεν αποτελούν μομφή για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό αλλά αποτελούν το αποτέλεσμα των διαχρονικών πολιτικών υποβάθμισης των δομών της δημόσιας υγείας.Να σημειώσουμε οτι η επιστολή του νοσηλευόμενου δημοσιευτηκε σήμερα απο την σελιδα μας , καθως σημερα μας προωθηθηκε απο το ΠΓΝΑ