Ανδρέας Λοβέρδος / Επίσκεψη στα Δίκαια, στο Τρίγωνο του Έβρου συνάντησε την Ελευθερία Τριγκίδου

Όπως δημοσίευσε ο ίδιος και όπως ήταν γνωστό, ο Ανδρέας Λοβέρδος  βρέθηκε  στον Έβρο, στα πλαίσια των περιοδειών που πραγματοποιεί για τις εσωκομματικές διαδικασίες του ΚΙΝΑΛ και συγκεκριμένα για την προεδρία του κόμματος. Αν και προσπαθούν όλοι, και ρίχνουν το βάρος στην επίκληση του συναισθήματος των ψηφοφόρων τους για το παλιό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, οι εποχές αυτές πέρασαν ανεπιστρεπτί. Στα πλαίσια αυτής της στρατηγικής, ο Α. Λοβέρδος συναντήθηκε με την κυρία Ελεύθερο Τριγκίδου, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο. 

Αναλυτικά η δημοσίευση του κ. Λοβέρδου.

Τιμή και ευγνωμοσύνη στους ακρίτες μας!

Στο ακριτικό μετερίζι του Έβρου με την ιστορική αγωνίστρια της παράταξής μας Ελευθερία Τριγκίδου #Andreas 

Αποδέχθηκα σχετική πρόσκληση και είμαι σήμερα εδώ στα Δίκαια, στο Τρίγωνο του Έβρου για να συναντήσω την Ελευθερία Τριγκίδου. Μια γυναίκα που ταύτισε ένα κομμάτι της ζωής της με την ιστορία του ΠΑΣΟΚ ως ιδρυτικό μέλος του στην περιοχή. Μια αγωνίστρια που πάλεψε από για τις αρχές και τα ιδανικά της Δημοκρατικής Παράταξης στα δύσκολα αλλά και τα δημιουργικά χρόνια του ΠΑΣΟΚ. 

Διαβάστε ακόμη  7 μήνες μετά τις φωτιές, η απόφαση Κελέτση για ανασύσταση του Μελισσοκομικού Πάρκου Σουφλίου

Στο πρόσωπό της Ελευθερίας, τιμώ όλους τους ακούραστους υπερήφανους ακρίτες μας, που δεν τάχθηκαν απλά να φυλάττουν Θερμοπύλες, αλλά επιτελούν το ιερό καθήκον να κρατούν άσβεστη τη φλόγα του πολιτισμού και της ιστορίας μας.

Το Τρίγωνο δεν είναι απλώς ένα σύνορο. Στο Τρίγωνο του Έβρου συναντώνται λαοί, αξίες και παραδόσεις. Είναι το σημείο που η Δύση συναντά την Ανατολή. 

Τιμή και ευγνωμοσύνη στους ακρίτες μας με την επισήμανση ότι όλοι και περισσότερο εμείς οι πολιτικοί  οφείλουμε να μην ξεχνάμε πως στις εσχατιές της χώρας μας δεν τελειώνει αλλά εκεί αρχίζει η πατρίδα μας.

Γι’ αυτό πρέπει να αγωνιζόμαστε ώστε να αποτελούν τόπους ασφάλειας, δημιουργίας και ευημερίας.