Ανδρέας Πάτσης / Παρέμβαση εισαγγελέα – Τον ψάχνουν για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος

Ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος ζήτησε από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής τις δηλώσεις πόθεν έσχες του πρώην βουλευτή της ΝΔ

Ραγδαίες εξελίξεις στο σκάνδαλο Πάτση καθώς ο οικονομικός εισαγγελέας έκανε παρέμβαση, ζητώντας τις δηλώσεις πόθεν έσχες του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας, Χρήστος Παρμάκης, έχει υποβάλει σχετικό αίτημα προς την αρμόδια επιτροπή της Βουλής προκειμένου να του διαβιβαστούν τα σχετικά έγγραφα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σκοπός της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής είναι να διερευνήσει εάν υπάρχουν ενδείξεις τέλεσης εκ μέρους του Ανδρέα Πάτση αξιόποινων πράξεων όπως φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Διαβάστε ακόμη  Βουλγαρία: Σύρος πρόσφυγας τραυματίστηκε από πυρά της Βουλγάρικης συνοριοφρουράς

Μετά και τη συγκεκριμένη εξέλιξη σφίγγει ακόμα περισσότερο ο κλοιός γύρω από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς εδώ και δύο χρόνια κάλυπταν τον Ανδρέα Πάτση για τις business με τα κόκκινα δάνεια που αγόραζε κοψοχρονιά, αλλά και για τα χρυσά deal που είχε με τα ΕΛΤΑ.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα ο γαλάζιος πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης παραδέχτηκε ότι υπήρξαν ανακρίβειες στο πόθεν έσχες του πρώην βουλευτή της ΝΔ, ενώ επέρριψε ευθύνες στον ανώτατο δικαστικό λειτουργό που χειρίστηκε την υπόθεση.

Πηγή: avgi.gr