Με την «είσοδο» του 2020, έκλεισαν… 300 χρόνια από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν και πρωτοφορέθηκαν! Αποδεικνύουν ότι είναι αιωνόβιες και προσφέρουν διαχρονικά στιλ τόσο στους άντρες όσο, όμως, και στις γυναίκες που συχνά πυκνά τις τελευταίες δεκαετίες τις εντάσσουν και στις δικές στους γκαρνταρόμπες. Ο λόγος, φυσικά, γίνεται για τις τιράντες, ένα από τα πλέον κλασικά «must» για όσους και όσες επιθυμούν να έχουν άποψη στο ντύσιμο τους.

Το 2020, όπως και αρκετές ακόμη χρονιές από το 1820, οπότε δημιουργήθηκαν στη μορφή που όλοι γνωρίζουμε σήμερα, θα είναι το… «έτος της τιράντας». Η τάση στη μόδα δείχνει ότι οι τιράντες θα φορεθούν πολύ και θα αποτελέσουν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το ντύσιμο των ανδρών αλλά και των γυναικών, οι οποίες επιθυμούν να έχουν άποψη στις επιλογές τους.

Είτε μονόχρωμες, είτε πολύχρωμες, είτε κλασικές, είτε μοντέρνες, οι τιράντες μπορούν να συνοδεύσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς το ντύσιμο μας, από τις πιο απλές, καθημερινές στιγμές, από το επαγγελματικό μας περιβάλλον έως τις βόλτες στα μαγαζιά και τις εξόδους μας, μέχρι και στις πιο επίσημες εκδηλώσεις που πρέπει να δηλώσουμε το «παρών», όπως σε γάμους, συνεστιάσεις ή και επαγγελματικά meetings.

Μπορούν να συνδυαστούν με ένα γιλέκο ή επάξια να συνοδεύσουν ένα κουστούμι, είτε καθημερινό, είτε επίσημο, να κρατήσουν επάξια οποιοδήποτε τύπο και χρώμα παντελονιού και να σας κάνουν ξεχωριστούς ή ξεχωριστές, χωρίς να έχουν να φοβηθούν τίποτα απεναντι σε άλλα πολυδιαφημισμένα αξεσουάρ που εντάσσονται στην ευρεία γκάμα των στιλιστικών επιλογών.

Πολλές φορές, μάλιστα, στις… τιράντες, τους «πάνε» οι αντιθέσεις. Μην φοβηθείτε να επιχειρήσετε να ταιριάξετε λευκές τιράντες με ένα μαύρο πουκάμισο ή και το αντίθετο ή να επιλέξετε πολύχρωμες ακόμη και στο πιο καθημερινό ντύσιμο σας. Σε κάθε περίπτωση θα διαπιστώσετε ότι θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Οι τιράντες μπορούν να ταιριάξουν ακόμη και με ένα πουλόβερ για τον βαρύ χειμώνα ή με ένα νεανικό t – shirt όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν. Μπορούν να σας ακολουθήσουν από την επίσκεψη σας σε ένα σαλέ όταν το θερμόμετρο δείχνει κάτω από το μηδέν μέχρι και στην βόλτα που θα κάνετε στην παραλία τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αν, δε, θέλετε να ανανεώσετε το καθημερινό street style σας με το διαχρονικά αγαπημένο t-shirt ή ,μακρυμάνικο μπλουζάκι, φορέστε τις τιράντες από πάνω.

Και γιατί όχι; Αφήστε τις τιράντες να κρέμονται, πιο χαλαρές, εφόσον δεν τις φοράτε για να συγκρατούν το παντελόνι σας αλλά για να ενισχύσετε το στιλ σας. 

Εάν είσαστε ήδη θαυμαστές τους, τότε εμπλουτίστε με ακόμη περισσότερες την γκαρνταρόμπα σας.

Αν πάλι μέχρι σήμερα στεκόσαστε σκεπτικοί ή σκεπτικές απέναντι τους, κάντε το απαραίτητο βήμα, επιλέξτε τις τιράντες του γούστου σας και αυτές δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ, όπου και σε οποιαδήποτε κατάσταση επιλέξετε να τις συνδυάσετε με το ντύσιμο σας.