Ανακοίνωση για το θέμα της Σαμοθράκης εξέδωσε χθες η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Έβρου με την οποία κάνει λόγο για ελαφρότητα σχετικά με τους χειρισμούς. Λίγη ώρα αργότερα ανακοίνωση – απάντηση εξέδωσε ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Χρήστος Δερμεντζόπουλος που κάνει λόγο για προσπάθεια επικοινωνιακής εκμετάλλευσης του προβλήματος ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού.

Η ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Έβρου

Με δελτίο τύπου το υπουργείο ναυτιλίας , σχεδόν πανηγυρίζοντας, ανακοίνωνε την άμεση λύση του προβλήματος της συγκοινωνίας του νησιού της Σαμοθράκης .

Οι τοπικοί κυβερνητικοί βουλευτές, με ξεχωριστά δελτία , έδειξαν τον ενθουσιασμό τους για την άμεση ανταπόκριση του υπουργού, το οποίο έφερε και εδώ την «κανονικότητα»!!!!

Η ταλαιπωρία όμως δυστυχώς συνεχίζεται , το Azores expess έφτασε αργά την νύχτα στο λιμάνι της Καμαριώτισσας με εκατοντάδες επιβάτες , αλλά δεν κατάφερε να «δέσει» λόγω του μεγέθους του και αναγκάστηκε να επιστέψει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το πρωί της 12ης Αυγούστου.

Οι πανηγυρισμοί για την αυτονόητη υποχρέωση της κυβέρνησης να λύνει προβλήματα, δείχνει την ελαφρότητα της δικής τους «κανονικότητας» .

Το υπουργείο ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής , οφείλει σε συνεργασία με το υπουργείο εθνικής άμυνας , να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα της συγκοινωνίας του νησιού της Σαμοθράκης, για να σταματήσει η ταλαιπωρία των κατοίκων και των επισκεπτών, όπως και η δυσφήμιση η οποία έχει καταστροφικά αποτελέσματα για την τοπική οικονομία .

Διαβάστε ακόμη  Νέες εισαγωγές στο ΠΓΝΑ, 2 κρούσματα σε γάμο στο Τυχερό

Το ΥΕΝ είναι αυτό που έχει την ευθύνη της ολοκλήρωσης της μελέτης για την επέκταση του λιμανιού της Καμαριώτισσας , όπως και την εξεύρεση των απαραίτητων πόρων για την εκτέλεση του έργου.

Η ανακοίνωση του βουλευτή Έβρου της ΝΔ Χρήστου Δερμεντζόπουλου

Διαβάζοντας την ανακοίνωση της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ έχω να δηλώσω πως δεν θα τους ακολουθήσω.
Οι πολίτες το τελευταίο πράγμα που επιθυμούν κατά τη διάρκεια ενός προβλήματος, είναι να βλέπουν πολιτικούς να μαλώνουν. Εξάλλου, μέσω της πολιτικής εκμετάλλευσης των διαφόρων ζητημάτων ήρθαν οι συγκεκριμένοι στην εξουσία. Την ανυπαρξία τους δε και την ανικανότητα τους, ακόμα την πληρώνουμε. Όσον αφορά την προσπάθεια επικοινωνιακής εκμετάλλευσης που γίνεται από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο εντός, όσο και εκτός νομού το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να δυσφημίζουν την εικόνα του ήδη τραυματισμένου νησιού.
Εκείνο που με απασχολεί και ΠΡΕΠΕΙ να μας απασχολεί είναι να δίνουμε λύσεις. Και γι’αυτό είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε. Εξάλλου ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τα τελευταία χρόνια το υπουργείο Ναυτιλίας κινήθηκε με τόσο άμεσο τρόπο και μάλλον αυτό ενοχλεί.

ΥΓ: Από εκεί και πέρα να αποκτούν φωνή εκείνοι που ήταν άφωνοι τέσσερα χρόνια πάει πολύ και χρειάζεται πολύ θράσος.