Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλεξανδρούπολης για ΟΕΓΑ : Υποκινούμενες, παρασκηνιακές τακτικές και ιδιοτελείς πονηριές.

Με μια ανακοίνωση που εξέδωσε ο Θεόδωρος Βουρδόλης, αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, απαντάει σε όσα του καταλογίζουν , τόσο στον ίδιο όσο και στον Δήμαρχο, το Δ.Σ. του ΟΕΓΑ σε σχέση με την «έξωση» των αθλητών της ενόργανης από το ΤΟΛ. 

Θεωρεί και πιστεύει πως ο ΟΕΓΑ είναι υποκινούμενος, ότι εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες τονίζοντας πως ταΐζει κουτόχορτο τους δημότες με εικονικά προβλήματα , παρασκηνιακές τακτικές και ιδιοτελείς πονηριές που πέφτουν στο κενό. 

Παρακάτω ολόκληρη  η απάντηση – του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Θεόδωρου Βουρδόλη :

Αν και δεν είθισται ως Αντιδημαρχία Αθλητισμού να ασχολούμαστε με ανυπόστατα δημοσιεύματα, που μόνο στόχο έχουν την δημιουργία εικονικού “κλίματος”, αυτή τη φορά, για την αποτροπή δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων, κρίνουμε σκόπιμο να τοποθετηθούμε.

Η σχέση της δημοτικής αρχής και εμού προσωπικά είναι άριστη, με όλους τους συλλόγους καθότι υπήρχε και υπάρχει στενή συνεργασία αμοιβαίες επιδιώξεις και κοινός στόχος που δεν είναι άλλος από το να δημιουργούμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες να είναι τα παιδιά μας μέσα στις αθλητικές εγκαταστάσεις και με την βοήθεια όλων μας να πραγματοποιούν θα αθλητικά τους όνειρα καθώς και της διαρκούς βελτίωσης – εξέλιξης τους.

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ του ΟΕΓΑ, όπου διατυπώνεται σειρά ερωτημάτων και κατηγοριών για ανύπαρκτα προβλήματα και σε ύφος που υποδηλώνει περίεργη εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων η οποία σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται με την αγάπη και το ενδιαφέρον για τη  Γυμναστική και την ανάπτυξη της.

Διαβάστε ακόμη  Ψήφισμα υπέρ της Παλαιστίνης φέρνει στο ΠΣ ΑΜΘ η«Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία»

Βαρύγδουπες λέξεις και φράσεις  όπως, “αυθαίρετη”, “τελεσίδικη”, “αδιαπραγμάτευτη”, “ύπουλα και πλάγια μέσα”, τεκμηριώνουν ότι ο συντάκτης της ανακοίνωσης επιδιώκει να αμαυρώσει την προσπάθεια και τον καθημερινό αγώνα των παιδιών και των γονέων τους για να αποκομίσει ποικιλοτρόπως προσωπικά οφέλη.

Αντιφάσεις, υπαινιγμοί και προφανή ψεύδη δείχνουν την αγωνία του/των υποκινητή/ών να παραπλανήσουν τους δημότες με “εικονικά” προβλήματα ώστε να πιέσουν, να απειλήσουν ακόμη και να εκβιάσουν τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, προκειμένου να διαταράξουν τις ισορροπίες και την δίκαιη διαχείριση των αθλητικών θεμάτων του Δήμου μας.

Η ανακοίνωση μόνο θλιβερή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Οι υποκινητές επαίρονται ότι “δεν τρώνε κουτόχορτο”, όμως επιχειρούν  να ταΐσουν αυτή την τροφή στους συμπολίτες μας. Δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για την κοινωνία μας, τέτοιου είδους παρασκηνιακές τακτικές και ιδιοτελείς πονηριές πέφτουν στο κενό.

Εάν επέλεγαν τον δρόμο του υγιούς δημοσίου διαλόγου και την έγκυρη πληροφόρηση,  θα απολάμβαναν του σεβασμού όλων μας.

Έτσι θα μας έπειθαν ότι πράγματι νοιάζονται για τα όνειρα των παιδιών και των γονέων και όχι για λίγα λεπτά δημοσιότητας και προσωπικής προβολής.  

Βουρδόλης Θεόδωρος
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού –Αθλητισμού –Παιδείας –Νεολαίας – Εθελοντισμού