Απαντήσεις για την κατεστραμμένη οδοποιία του β. Έβρου ζητα το ΚΚΕ

Στο προσκήνιο έρχεται ξανά το θέμα της καταστροφής της κοιτόστρωσης στις Καστανιές του δήμου Ορεστιάδας από βουευτές του ΚΚΕ οι οποίοι ζητούν από τους αρμόδιους υπουργούς να δώσουν απαντήσεις άμεσα!

Αναλυτικά το κείμενο της Ερώτησης :

Προς τους Υπουργούς Εσωτερικών

Θέμα: Τα νερά του ποταμού Άρδα κατέστρεψαν την κοιτόστρωση στις Καστανιές ΠΕ Έβρου.

Από την Πέμπτη 6 Ιούνη 2019 τα νερά του ποταμού Άρδα παρέσυραν μέρος της κοιτόστρωσης στις Καστανιές της ΠΕ Έβρου, που, λόγω έλλειψης οργανωμένης αγροτικής οδοποιίας στην περιοχή, «διευκόλυνε» την επικοινωνία κυρίως των αγροτών και όχι μόνο, με τα χωριά του Τριγώνου και όμως μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει καμία διαδικασία για την αποκατάστασή του.

Αντίθετα ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου και ο Δήμαρχος Ορεστιάδας ρίχνουν το μπαλάκι ο ένας στον άλλο για το ποιος έχει την ευθύνη αδιαφορώντας για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι κάτοικοι της περιοχής και ειδικά οι αγρότες, οι οποίοι θα πρέπει να κάνουν δεκάδες χιλιόμετρα για να πάνε στα χωράφια τους.

Με βάση τα παραπάνω ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός σε ποια μέτρα θα προβεί η κυβέρνηση ώστε να προχωρήσουν άμεσα οι απαραίτητες διαδικασίες μελέτης και κατασκευής οργανωμένης αγροτικής οδοποιίας στην περιοχή για την ασφαλή μετακίνηση των αγροτών και των άλλων κατοίκων της περιοχής.

Οι βουλευτές

Γιάννης Δελής

Λεωνίδας Στολτίδη