Απάντηση Νάσου Ηλιόπουλου στον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ.Οικονόμου :  “Στους λογαριασμούς ρεύματος γράφει Μητσοτάκης, ιδιωτικοποίηση και golden boys της ΔΕΗ”

Θέλει τεράστιο θράσος να μιλά για ψέματα ο εκπρόσωπος του κ. Μητσοτάκη που ξαφνικά ανακάλυψε πως υπάρχει αισχροκέρδεια. Αντί για ύβρεις, ας έχει το θράσος να πει στους πολίτες που δεν ξέρουν τι να πρωτοπληρώσουν, ότι πληρώνουν την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, την βίαιη απολιγνιτοποίηση, τις αποτυχίες Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής σε αντίθεση με την Ισπανία και την Πορτογαλία που κέρδισαν το δικαίωμα εξαίρεσης και πλαφόν στις τιμές ρεύματος, και τους μισθούς και μπόνους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ των γαλάζιων golden boys που έχουν κάνει γιουρούσι στο Δημόσιο. 

Όσο για τους συνταξιούχους ξέρουν πολύ καλά πως τη μόνιμη 13η σύνταξη, άνω του 1 δις. ετησίως, που καθιέρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, την έκοψε ο κ. Μητσοτάκης για να κάνει δώρο στα funds. 

Διαβάστε ακόμη  Συνάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της FRONTEX, H. Leijtens

Με λίγα λόγια, ο κ. Μητσοτάκης παραμένει εθισμένος στις νεοφιλελεύθερες εμμονές του και την εξυπηρέτηση των φίλων του.