Απατεώνες ζητούν χρήματα για το σύλλογο αυτιστικών Έβρου

Το όνομα του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Έβρου “ο Άγιος Βασίλειος” εκμεταλλεύεται τις τελευταίες ημέρες επιτήδειος, ο οποίος αποσπά χρήματα από ανυποψίαστους επαγγελματίες της Αλεξανδρούπολης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σύλλογος πρόκειται να διοργανώσει μία εκδήλωση ενίσχυσης των οικονομικών του το προσεχές Σάββατο (25/6) στον παιδότοπο “το Μήλο” και όλα τα έσοδα των εισιτηρίων θα διατεθούν για την κατασκευή ενός δενδρόκηπου. Την εκδηλώση θα πλαισιώσει με παράσταση και ο γνωστός Καραγκιοζοπαίκτης Αναστάσιος Βουλτσίδης.

Αυτές τις ημέρες, μέλη του Συλλόγου διανέμουν αφίσες στα εμπορικά καταστήματα της πόλης για τη διαφήμιση της εκδήλωσης και ΧΩΡΙΣ να ζητούν οικονομική ενίσχυση.

Διαβάστε ακόμη  Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για τη Δευτέρα 17 Ιουνίου

Ο “απατεώνας” όμως επικαλούμενος το όνομα του Συλλόγου και επιδεικνύοντας μία αφίσα της εκδήλωσης ζητά χρήματα τα οποία προφανώς καρπώνεται ο ίδιος και μάλιστα έχει καταφέρει να εξαπατήσει ορισμένους επαγγελματίες της πόλης.

Το θέμα φυσικά θα περιέλθει και σε γνώση της Αστυνομίας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη του Συλλόγου τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουν σε ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη εκδήλωση και όχι σε απλή συλλογή χρημάτων.

Πηγή: Δέλτα Τηλεόραση